Humidor Rešitev Dim Vzdrževanje Tekočina Za Humidor Propylene Glycol Humidor Rešitev Za Vlažilnike Zraka 3.5 Oz Humidor

€7.03 €14.06

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Dim Vlažilnik Rešitev
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Ohraniti popolno vlažnost za dim, zbirka z Humidor Rešitev Dim.Prepričani uporabe zaradi svoje brez grenkobe nad funkcija vlaženja.Imejte dim zbirka v skladu okus z enostaven za prevoz in shranjevanje rešitev.Preprosto dodajte enkrat vsakih 30 dni ali tako, da vaše kadi v njihov glavni pogoj.

Specifikacija:

Ime izdelka: humidor vlažilec

Kapaciteta: 100 ml

Material: propilen glikol, destilirane vode

Uporablja: dim vlažilne

Opomnik: Zagotavlja ustrezno količino rumene tekočine v vlažilnik, ki je približno 80% polno, in ne pustite, da tekočina prekoračitev.Nato obrišite vse preostale tekočine na videz z papirnate brisače ali suho krpo.To mora biti dodana enkrat vsakih 30 dni ali tako, odvisno od količine kadi, shranjene.

Seznam Vsebine:

1*humidor rešitev

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Okolju prijazna: Izdelane iz visoko kakovostnih materialov in je brez škodljivih snovi, naše Dim Vlaženja Rešitev je ekološko prijazna izbira.Svoje ne-draži, brez vonja formula, s propilen glikol in destilirano vodo, zagotavlja varnost in mir uma.

2.Ohranjanje Kakovosti: Z našimi Dim Vlaženja Rešitev, poskrbite, da bo dim ostane na njegovo kakovost brez okusa, izguba pred izsušitvijo in brez grenkobe pred vlaženja.Vzdrževanje 70% RH za popoln kajenje izkušnje.

3.Okrepljeno Aromatov: Povzdignil svoj kajenja izkušnje z našimi dim vlaženja rešitev, ki zagotavlja dosledno okus v vašem dim zbirko.Ta vsestranska rešitev je primerna za vse vrste humidor, se je kabinet ali potovanje, in preprečuje izsuševanje.Združljiv z vsemi vlažilniki zraka.

4.Brez težav Vzdrževanje: Pour naše Dim Vlaženja Rešitev v svoj humidor za šop trave-prost vzdrževanje.Ta pripravljen za uporabo formula, ki traja do 30 dni, odvisno od količine dima, ki se doda vsakih 30 dni ali tako.

5.Enostavno-za-Izvajanje Spremljevalec: Naše Dim Vlaženja Rešitev je idealna rešitev za kadilce, ki potrebujejo praktično orodje, ki se lahko zlahka nosite z njimi kamorkoli gredo.Svoje majhnosti in lahki design bo priročen spremljevalec, ki ne zavzamejo veliko prostora in teže v torbi.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki