2PCS Silikonske Gume Manšeta Prilagodljiv Zapestni Trak Hlačnice Zapestnica Šport Priložnostne Bangle Za Ženske, Moške Ročne Dodatki

€0.45 €0.67

(0 Mnenja Strank)
  • Ljudje, Ki Se Uporablja - Za odrasle
  • Blagovna Znamka - GUOMUZI
  • Starost - Nad 13
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opis:

Združiti svojo ekipo z našo Šport Team-building Silikonski Manšeta.Ta visoko-kakovostna manšeta je namenjen spodbujanju skupinskega duha in tovarištva med športne aktivnosti in prireditvah.Svoje trajne silikona gradnjo in udobno prilegajo, da je treba imeti opremo za vsak skupine ali organizacije.

Merjenje 20212mm, to silikonski manšeta je prave velikosti za odrasle in najstnike.Prilagodljiv in raztegljiv material, ki zagotavlja udobno prilegajo na vsako zapestje velikosti.Lahki design omogoča neomejeno gibanje, zaradi česar je primeren za različne športne in dejavnosti.

Na živahne barve in elegantno obliko tega manšeta dodati dotik slog za vašo ekipo obleko.Izbirate lahko med paleto barvnih možnosti, da se ujemajo vaši ekipi blagovne znamke ali prilagodite vaš lasten šega sporočilo ali logotip.To manšeta služi kot vizualni simbol enotnosti in timsko delo, spodbujanje občutka pripadnosti in ponosa.

Izdelan iz kakovostnega silikona, to manšeta je trpežna in dolgo obstojna.To je odporno na znoj in vode ter rabo, zagotavljajo, da je lahko kos zahtevam strogo športne aktivnosti in team-building vaje.Prešitih material je varno, da nosijo za vse tipe kože.

Ne samo, da je to manšeta super za team-building dogodkov, vendar pa služi tudi kot nepozabno spominek za udeležence.To se lahko meri z dogodka datumi, slogani, ali motivacijske ponudbe, zaradi česar je cenjen memento skupne izkušnje.

S svojo ugodno ceno, ta šport team-building manšeta je stroškovno učinkovit način za izboljšanje ekipa enotnosti in spodbujajo občutek pripadnosti.To je idealen pripomoček za športne ekipe, podjetja, šole in vsaka skupina je videti, da spodbujajo timsko delo in tovarištvo.

Ime izdelka: silikonska zapestnica

Material: Silikon

Barva: kot je prikazano na sliki

Velikost: kot je prikazano na sliki

Programski paket vključuje:2pcs Silikonska zapestnica

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki