2M Led Luči Namizni Računalnik Napajalni Kabel Podaljšek Za Domačo PC Mainboard

€8.16 €16.31

(0 Mnenja Strank)
  • Vrsta - Napajalni Kabel
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Značilnosti:

OOTDTY

Namizna Stikala: Razširite ali premik namizje gumb za vklop stikala za lažji dostop in delovanje v domačem ali poslovnem okolju.Premaknite gumb za vklop, da bolj priročno mesto, ki ustreza vašim potrebam.

Zunanjega stikala za vklop računalnika je opremljen z 2-meter dolg kabel, ki omogoča prožno in priročno nadzorni računalnik napajanje tudi v težko dostopnih mestih.Uživajte v freedomto na daljavo nadzor računalnikov.

Zasnovan z mehansko gumb stikala, se uporablja za PC stikala za vklop gumb za širitev, ki vam zagotavljajo zadovoljivo in odziven tipkanje izkušnje, podobne tothe gumbi na mehansko tipkovnico.

Gumb za vklop podaljšek sprejme lahka zasnova, primerna za različna okolja kot so dom, pisarne, hoteli, internet cafesetc.

Opozorilo: POWER-LED je dividedinto pozitivne in negativestages.Čeprav ne izpostavljajte kratkemu stiku, ko jih vstavite nazaj v luč ne sveti.Samo preklopi nazaj in naprej, in MOČ-stikala lahko nevtralna, brez razlikovanje med pozitivno in negativno.Če uporabljate tudi v drugih krajih, svetilke ne more 9V.

Specifikacije:

Material: Aluminij Zlitine

Dolžina kabla:ca 200 CM/78.74 v

Vrsta: Zunanji Črno In Notranji Rdeče/Zunanji Črno In Notranji Srebrna/Črna/Rdeča/Srebrna

Paket Vključuje:

1PC Namizni Računalnik Moč

Opomba:

Zaradi težav svetlobne učinke in kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

Napaka ročno merjenje velikosti je v normalnih rangeof 0-2 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki