3D Memo Pad Koledar 2024 Tabela Memo Pad Čas Kos Koledar Nemoteno Pisanje DIY Obrti Okraski Za Božično Zahvalni dan

€30.69 €43.84

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

To 2024 Papir Carving Koledar je kot nalašč za mizo dekor!Trganje iz strani vsak dan, da razkrije fantastično modeliranje in sledenje obletnice.Ni enostavno, da škoda, ta koledar je tako funkcionalno in eleganten.

Specifikacija:

Material: Papir

Velikost izdelka: o 8*8*5.5 cm/3.1*3.1*2.1 v

Seznam Vsebine:

1pcs* 3D Papir Mizi Koledar

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Visoko Kakovost Papirja Materiala: S svojo odlično kakovost papirja, 3D Koledar Izletov 2024 zagotavlja čvrst in vzdržljiv površine za pisanje.Papirja ne poškoduje enostavno, omogoča nemoteno in neprekinjeno pisanje izkušnje.Uporabite ta koledar z zaupanjem dvigniti vaše podjetje ali dom prostor.

2.3 D Zvezke: pred Bivanje igra s 3D zvezke, ki beležijo vaše načrte in razpoloženje, ne da bi zapustili sledov.S tear-out strani in enostavno odstranjevanje, 3D Koledar Izletov 2024 lahko pomagali organizirati svoj dan brez truda.Uporaba strani v obliki zaznamkov ali opombe in da vaše življenje organizirano in brez navlake s to inovativno koledar.

3.Izjemne Izdelave: 3D Koledar Izletov 2024 ponaša zapletena papir carving tehnike, ki izhajajo v omamljanje prikaz strokovno oblikovanje.Multi-barvni dekorativni papir dodaja, edinstveno noto, ki ustvarja eno-of-a-kind pritožbe, ki je prepričan, da bi naredili vtis.Povzdignil svoje delo s tem izjemnih koledar.

4.Edinstven Zbirateljske: Izkušnje kot nalašč zbirateljske za vse priložnosti z našimi 3D Koledar Izletov 2024. Odličen estetski design daje navdihujoča dotik na vaši mizi.Svoje prah-dokazilo akril zaščitna primeru ohranja varno in dodaja, očarljivo ozračje.

5.Več Uporablja: Naše 3D Koledar Izletov 2024 prinaša veselje za vsako mizo.To je edinstven in praktičen način, da spremljate datume z vaše ljubljene, kar je odlično darilo za vsako priložnost, vključno z Zahvalni dan, Valentinovo, obletnice, rojstne dneve, posebne praznike, Božič.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki