Zaščitna Očala Za Plavanje Odraslih High Definition Plavalna Očala Odraslih Nastavljiv Vodotesno Silikonsko Plavalna Očala Z Čepi In

€7.64 €15.29

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Te ženske plavalna očala so humanized design z mehko silikonsko okvir, ki jih naredi bolj udobno nositi.Na high definition leče in anti-fog konča jasne vizije pod vodo.Kot nalašč za športnike, ali za prosti čas plavalci.

Specifikacija:

Ime: Ženska Očala, Plavanje

Objektiv Material: Polikarbonat

Okvir Trak: Silikon

Izdelek barva: bela

Velikost izdelka: približno 18 cm/7.09 v v dolžino

Seznam vsebine:

Ženska Očala, Plavanje *1

Nepremočljiva čepi*1 (par)

Sponka za nos*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izboljšano Delovanje: Doseči udobno prilegajo in višje nepremočljiva uspešnosti, s temi ženska očala za plavanje.Vpliv odporne polikarbonatne leče in primerna design zmanjšanje očesni pritisk.Idealen za različne obraz oblik in zagotavljajo prijetno plavati izkušnje, te očala ponujajo napredno zaščito.

2.Popolna Zaščita: Zagotavljanje bistvenih varnost za vaše oči, naše ženske, plavanje očala so opremljeni z prožen in mehak silikonski okvir, ki ne bo poškodoval nos ali pustiti oznake.To pomeni, da boste lahko uživali dodatno zaščito, ko plavanje ali morju, deskanje, s velikost, ki ustreza vsem udobno.

3.Optimalno Udobje: Zasnovan tako, da se tesno prilegajo okoli oči, te ženske očala funkcija udobno in varno fit.Uživajte jasno vizijo, medtem ko je plavanje z visoko ločljivostjo UV zaščito.Idealen za poletje, noč ali notranji plavalni.

4.Megla-Prosto Plavanje: Zagotoviti, plavanje nikoli dobili prekine z našo žensk očala.Naš napredni anti-fog tehnologija preprečuje rosenje, pomaga osredotočiti na plavanje pod vodo.

5.Bolj Udobno Nositi: Uživajte vaš čas v bazenu z naše ženske plavalna očala.Lahek in elastičen material, da jih lahko prilagodite kateri koli velikosti glave, medtem ko priročno sponko design zagotavlja varno prileganje.Plus, oni prenosljiv in prosto za prevoz, česar so kot nalašč za plavanje potovanja.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki