Nove Ponaredek-2-kos Design Jopič Jopiči, Moški pulover s kapuco Y2K Koreja Moda Plašč Ins Elegantna Ulične Trend Stranka Klub Oversize Vrhovi

€42.62 €81.98

(0 Mnenja Strank)
  • Oblačila Dolžina - Redni
  • Slog - Korejski
  • Primerno Sceno - PODJETJE
  • Spol - Moški
  • Rokav Dolžina(cm) - Polno
  • Zapiranje Tip - Beloprsi Singl
  • Številka Modela - F0071
  • Material - Spandex, Poliester, Viskoza
  • CN - Guandong
  • Uporablja Sezone - Jeseni in Pozimi
  • Postavka Vrsta - Blazerji
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - SexeMara

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Nove Ponaredek-2-kos Design Jopič Jopiči, Moški pulover s kapuco Y2K Koreja Moda Plašč Ins Elegantna Ulične Trend Stranka Klub Oversize Vrhovi

Postavka Informacije

◆S 45-55kg moških obrabe

◆M za 55-65 kg moških obrabe

◆L 65-73kg moških obrabe

◆XL za 73-78kg moških obrabe

◆XXL za 78-85 kg moških obrabe

◆XXXL za 85-93kg moških obrabe

◆Tkanine: bombaž poliester

◆Package: 1 jopič

Opomba

◆Barve Vprašanje: Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon , morda svetlejše ali temnejše.

◆Velikost Izdaje: Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 cm,1 cm=2.54 cm, zaradi ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razlika.

◆Velikost je AZIJSKI Velikosti.To je 1~2 velikosti manjše od Evrope in ZDA velikosti.Predlagamo vam, da kupite 1-2 velikosti večji od običajnega.Pišite nam, če ne veste, katere velikost je treba izbere.

◆Predlog hladne vode, umivanje rok,ne belilo,prosimo, rountine suho čiščenje. ◆Dostava

1. Predmeti so le odpremljeno po prejemu PLAČILA.

2. Prosimo, preverite vaš NASLOV previdno pri obdelavi naročila.

3. Naši izdelki bodo poslani v roku 5 delovnih dni, če denarja ni odobril.

4. Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih coountries, ki lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.

5. Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

6. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

◆Vrne

1. Če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

2. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki so poškodovane ali izgubljene whem so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in mi ne bo dal kupec polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

3. Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

◆Povratne informacije

1. Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 točk DSR, bomo zelo cenjena, in boste dobili brezplačno darilo / brezplačni vzorec pri naslednjem vrstnem redu.

2. Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, vas prosimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da rešitev tega problema.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki