Q0KE Elegantno Akril Nakit Imetnik s 3 Plasti Vsestranski Prikaz Stojalo Stojalo za Nakit Polica za Prstani Uhani, Zapestnice

€2.57 €4.85

(0 Mnenja Strank)
  • Blagovna Znamka - Angelady
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - Akril
  • CN - Zhejiang

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Značilnosti:

OOTDTY

Vztrajati vaš nakit zbiranje organizirano in lahko dostopna s to 3 Plasti Nakit Izdelane iz trpežne akril, ponuja praktično rešitev za shranjevanje vaš krog oblikovan pribor.

Ta nakit zaslon stojalo značilnosti jasno beli in črni barvni kombinaciji, dodajanje dotik v kateri koli prostor.Njegove tri plasti lahko imajo različne okrogle oblike dodatki, kot so prstani in uhani, zaradi česar je kot nalašč za nakit ljubitelji in zbiralci.

Ali ste trgu kabina imetnik ali zbiralec, to 3 Plasti Nakit je treba imeti.To vam omogoča, da pokažejo svoje najljubše kose in jih organizirate ob istem času.

Ustvarite prikaže v vašem domu, vitrine, ali celo na obrtnih sejmih s tem vsestranski nakit zaslon stojalo.Njena črna zunanjost dodaja pridih prefinjenosti, zaradi česar je primeren za katerokoli nastavitev.

Predstavite in pritegniti pozornost od stranke ali goste s to 3 Plasti Nakit Svoj projekt in čvrsta konstrukcija, da je popoln dodatek za vsak nakit zbirko.

Specifikacije:

Material:Arcylic

Barva:Črna/Bela/Pregledna

Osnove Premer:Pribl.7cm/2.75 cm

Majhen Krog Premer:Pribl. 5 cm/1.96 cm

Paket Vključuje:

1Piece Krog Nakit Zaslon Imetnika

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Vsi pregledi

Sorodni izdelki