Aluminij Avto Kolesa Pnevmatike Ventili Za Pnevmatike Steblo Zraka Kape Nepredušno Zaprti Zaliv).

€0.83 €1.39

(0 Mnenja Strank)
  • Material - Metal+Silikona
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - Avto Pnevmatike Ventil Kape

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Zaščitite svoje jedro ventila iz jedke elementov s te čudovite in trajne vreteno ventila zajema.Primerna je za vse vrste vozil, vključno z avtomobili, motorna kolesa in kolesa.Enostaven za namestitev in zamenljivi, ti vreteno ventila zajema bo vaše pnevmatike videti super dodalo dodatno plast zaščite.

Specifikacija.

Barva: črna, srebrna, rdeča

Teža: 2g

Velikost: (pribl.)1.1*1.1*1.7 cm/0.43*0.43*0.67 cm

Material: Kovina+Silikona

Paket seznam.

Ventil Kape * 4

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Jedko-Odporne Kovine: Izdelana iz visoko kakovostnih kovinskih materialov, ti vreteno ventila zajema so jedke, mraz, nepremočljiva in nerjavnimi.Saj preprečuje uhajanje zraka in podaljša življenjsko dobo vaših pnevmatik.Prav tako so lep in trajen, dodajanje dotikajte vašega kolesa.

2.Ventil Jedro Varuje: Ščit vaše ventil jedro in obdržati vaše pnevmatike punkcijo-brezplačno z našo vreteno ventila zajema.Naš izdelek tudi zaščitne ukrepe proti koroziji škodo, povzročeno z glino, vodo in sneg.Boste prejeli 4 prevleke za dokončanje pnevmatike zaščito.

3.Prenovljeno : Predstavitev vaše pnevmatike' edinstveno lepoto z našo vreteno ventila pokriva, ki izžarevajo in trajnost.Odsevni z vgrajenim gume tesnila, da prepreči izgubo zraka, ti pokrovi so zamenljive in omamljanje, daje vaš avto pridih prefinjenosti in edinstvenost.

4.Uporaba Obseg: Zaščitni in stilizovati vašega kolesa z ventila zajema združljiv z vsemi vrstami avtomobilov, motornih koles, koles, in še več.Kot nalašč za vsak lastnik je videti, da prilagodite in zaščititi svoje pnevmatike.

5.Enostavno Pritrditev: Ti vreteno ventila pokrovi so izdelani za enostavno in priročno namestitev.Preprosto privijte jih na vaš ventil stebla in uživajo prednosti.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki