Čepkov Zaščitna Torbica Silikon Rokav Za Studio Brsti Varstvo Prah Case Z Carabiner Za Slušalke Pribor

€3.90 €7.80

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Slušalke Primeru
  • Postavka Vrsta - Blazinice Za Ušesa
  • Paket - Da,
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

To čepkov patron je silikonski primeru, da zaščitite čepkov pred prahom in praskami.Je udoben za nošenje in preprost za uporabo.Lahko ga nosite s sabo povsod, kot je lahek in priročen.Združljiv je z Studio Brsti.

Specifikacije:

Material: Silikon

Velikost: kot je prikazano v pic

Barva: Črna, bela, zelena, midnight blue, rdeče, rdeče vino

Seznam Vsebine:

1pc* Zaščitna primeru pokrov

1pc* Carabine

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Celoten Sklop Zaščita za Slušalke Primeru: To slušalke primeru ima silikonsko ohišje in matico, ki zagotavljajo celoten sklop zaščite za vaš slušalke primeru.

2.Čvrsta in Mehka Silikonska: To slušalke primeru je izdelan iz mehke in trpežne silikona, ki lahko ročaj deformacije ali poškodbe.To zagotavlja udobno in zanesljivo zaščito za vaše čepkov.

3.Varno in Močno): Ta slušalke primeru je dustproof in odporen na praske, zagotavljanje čepkov ostati čist in varen.To je odebeljena straneh, ki dodaj več vzdržljivost.

4.Praktično in Koristno: To čepkov primeru pokrov je namenjen za zaščito vaše slušalke od prahu, prask, in kapljice.To je natančno izrezanka, ki omogoča polnjenje baterije vaše slušalke brez odstranjevanje pokrova.

5.Z Carabiner: To slušalke primeru je carabiner, da lahko pripeti, da vaš suknjič, hlače, ali zapestnico.To je prenosni čepkov zaščitni lupini, ki gre z vami od doma na delo, da igrajo.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki