2024 Koledar Za Steno 2024 Naloga Organizator Jasno Tiskanje Leto Načrtovalec Organizirati Delo In Življenje Darilo Za Družino

€3.48 €6.97

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Ta Veliki Stenski Koledar je odlično orodje, da bo vaše življenje bolj učinkovito.Z jasno tiskanje in enostaven za prikaz format, to je odličen dodatek za vsak prostor.Svojo široko aplikacije, da je idealna izbira za organizacijo urnika.Plus, to naredi veliko za rojstni dan, naselje, ali Božično darilo!

Specifikacija:

Ime izdelka: 2024 Koledar za Steno

Velikost izdelka: o 50x30cm/19.69x11.81 cm

Material: papir

Opomba: Randomizirana horizontalno knjiga slog

Seznam Vsebine:

2024 Koledar za Steno x 1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajno Kakovosti: S svojo robustno izdelavo kakovostnih papir, to 2024 stenski koledar ne bo enostavno zbledi ali trganje.Jasno, tiskanje in lahko berljive pisave pomoč voditi vaš urnik organiziran in je na dobri poti, za več let.

2.Lahkotno Produktivnost: Prilagodljiv Prostor zagotavlja dovolj prostora, da se prijavite nešteto nalog, sestankov in načrtov.To 2024 stenski koledar omogoča organiziranje dela in življenja je prepir z enostavno pregledovanje na prvi pogled in minimalističen design.

3.Povečajte Učinkovitost: Načrt naprej z lahkoto uporabljate 2024 stenski koledar.Prostorno omrežij, da je kot nalašč za zapisovanje beležk, sestanke, srečanja, in ideje, zaradi česar je življenje bolj učinkovito.Ostati organiziran in povečanje produktivnosti s tem mora imeti orodje za učinkovito steno načrtovanje.

4.Široka Uporaba: Ali potrebujete koledar za vaš dom, poslovni ali razredu, to 2024 stenski koledar je kot nalašč za vas.Ima kompaktno obliko, ki se prilega kateri koli prostor in jasna postavitev, ki prikazuje dneve in praznike celega leta.

5.Presenetljivo Darilo: To 2024 koledar za steno je popolno presenečenje, darilo za vašo družino, prijatelji, otroci, ali vsakdo, ki ljubi, načrtovanju in organiziranju.Ali je to za rojstni dan, naselje, ali Božič, ta koledar bo razveselila jih je s svojo lepo oblikovanje in praktičnih funkcij.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki