Borosilicate Stekla Stolpec, Zunanji Premer 160 mm ,Notranji Premer 150mm, Višina 150mm/200mm/300 mm,Debelina 5 mm

€34.63 €36.84

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - BLT77
  • Blagovna Znamka - YOHOYAMA
  • Oblika - Enako
  • Vrsta - Pogled Stekla
  • Povezave - Prirobnica
  • Material - steklo
  • Vodja Kodo - Kvadratni

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Borosilicate Stekla Stolpec, Zunanji Premer 160 mm ,Notranji Premer 150mm, Višina 150mm/200mm/300 mm,Debelina 5 mm

Borosilicate Stekla Stolpec, Zunanji Premer 160 mm ,Notranji Premer 150mm, Višina 150mm/200mm/300 mm,Debelina 5 mm

Prosimo, Upoštevajte,:

1. Da bi stranke za prejemanje paketov, hitro in varno, smo običajno združujejo različne dejavnike in uporabiti najboljšo prevoz načrt.Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge glede prevoz, prosimo, obrnite na nas po e-pošti ali sporočilu v času, bomo težave rešili skupaj s posvetovanja.Običajno bo ladja blaga v roku 5 dni (razen v soboto in nedeljo).Vsi paketi so poslani po zraku z mednarodno številko za sledenje, tako da se stranke lahko preveri kadarkoli.Ker prevoz roku, ki je prizadeta zaradi negotovih dejavnikov, kot so vreme, običajev, praznikov, itd., ne moremo jamčiti za točen čas prihoda.Če prevoz času je nenormalno, prosimo, obrnite na nas v času in kontaktirali logistično podjetje za pospeševanje obdelave.Na podlagi dolgoletnih izkušenj v delovanju in pozitivne povratne informacije od kupcev, priporočamo, Cerje.si Standardna Dostava (večinoma 10-25 dni v večini držav) (10-15 dni v Evropskih in Ameriških državah, 7-10 dni, v Koreji in na Japonskem, 15-15 dni v Rusiji, 7-10 dni, v Avstraliji in Novi Zelandiji, 7-18 dni v Izraelu, in 7-10 dni, v državah Jugovzhodne Azijske države).Cainiao Težka Parceli Line (25-45 dni v večini držav) Singapur Post Registrirane za Paketni prenos (7-15 dni, Avstralija, Nova Zelandija, Singapur) Cainiao Standard - SG Zraka (7-15 dni v večini držav).Če kupec nujno potrebuje, da prejeli izdelek, priporočamo uporabo mednarodna ekspresna dostava poti, kot so UPS, DHL, DPEX, FedEx, itd., ki ponavadi prispe v namembni kraj v roku 7 dni.

2. Glede proizvodov, ki se prodajajo, ali je pred prodajo ali po-prodaje, bomo zagotavljanje kvalitetnih storitev in aktivno pogajanja.Obrnite se na nas v času preko Cerje.si sporočila ali e-pošte.Seveda, mi smo zelo srečni, da svoje pozitivne povratne informacije, in hvala za delitev odlične izkušnje z drugimi strankami.

3. Prosimo, upoštevajte, da vse carine, davke in druge pristojbine, se kupca, obveznost.Prosimo, da carin in drugih politik svojo državo pred nakupom.Običajno teh pristojbin, zbranih z Cerje.si platformo ali transportno podjetje, namesto.Prav tako se lahko zbirajo po tem, ko paket prispe v namembni državi.

4. Smo močna proizvajalec, ki deluje že več let, z prvi razred proizvodne opreme, usposobljenih tehničnega osebja in vodstva.Mi lahko prilagodite posebnih izdelkov glede na zahteve kupcev.Potrebujemo stranko, pomoč pri zagotavljanju podrobne dimenzij, risbe in druge informacije.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki