Gospodinjski Stekla, Metlice Za Čiščenje Kopalnica Ogledalo Čistilo Imetnik Kavljem Avto Steklo Tuš Squeegee Okno Strgalo

€14.02 €28.04

(0 Mnenja Strank)
  • Funkcija - Okolju Prijazno
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Naše tuš squeegee je izdelan z visoko kakovostnih materialov za povečano trajnost.To pomaga odstraniti limescale in drugih virov nastane, ko učinkovito odstranjevanje najbolj trdovratnih vode znamk iz vašega tuš stene.To je super za čiščenje steklenih vrat, ploščice, ogledala, in celo avto windows.Z odlično dotik, ta squeegee je treba imeti za vsako kopalnico čiščenje rutinsko.

Specifikacija:

Material: Nerjaveče jeklo

Velikost izdelka: 25.7*17 cm/4,5*5.5 cm

Paket Seznam:

Tuš squeegee*1

Kavelj*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izbrani Material: Zmanjšanje čiščenje časa s tem tuš squeegee je odlične gume rezilo, ki učinkovito odstrani vodo.Svoj non-zdrsa oprijem in jeklo ročaj s skladiščenjem kavljem dodaj udobje, medtem ko je visoko-kakovostni materiali in ergonomska oblika zagotovitev trajnosti in udobje.Kromiran za prefinjeno noto.

2.Vrhunsko Čiščenja: Dvigniti vašo kopalnico čiščenje igra z našimi tuš squeegee!Njegova serija-prosto delovanje zagotavlja peneče površine brez vodnih žigov, limescale, ali nastane.Seznanite z vsemi čistila za gospodinjstvo in uživali v preprosto, trajno brisanje izkušnje.

3.Lahkotno Uporabo: Imejte tuš stene čistočo z našo tuš squeegee - enostaven za uporabo, orodje, ki učinkovito odstranjuje trdovratne vode znamk.Priloženi kavljem omogoča priročno shranjevanje.

4.Večnamenska Uporaba: Reševanje težka čiščenje delovnih mest, brez truda.Naše tuš squeegee je multi-funkcionalne strgalo, da brez težav očisti steklena vrata, ploščice, ogledala, in avto windows.Plus, to je super za doseganje tesen kotičke in težavnih mestih.

5.Pogosto se Uporabljajo: Doseči brezhibno čiščenje z našo tuš squeegee, ki se ponaša velik na dotik in obleke vseh letnih časih.Uporabite za čiščenje stekla, ogledala, ploščice, in vse gladke površine za peneče konča.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki