Plovec Ščetko, Kopalnica, Wc Wc Ščetka Za Čiščenje Palico Strešnik Korito, Kad Limescale Madeže Odstranite Pranje Čiščenje Orodja

€0.56 €0.87

(0 Mnenja Strank)
  • Blagovna Znamka - YOWEI
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Značilnosti:

1.VRHUNSKO ČIŠČENJE: Izkušnje izjemno čistočo z plovec, odlično wc čistilo za sodobno gospodinjstev.Neizprosen na madeže vode in mineralnih depozitov še nežen na površinah, ta elektrarna orodje, ki zagotavlja svež, čist, wc vsak čas.

2.To orodje prekaša tradicionalnih toaletne ščetke, zagotavlja vrhunsko čistočo in učinkovitosti za optimalno čiščenje in higienske wc.

3.TEŽKO NA MADEŽI So: plovec, na novo opredeljuje čistočo.Težko na madeže, je brez truda odstranjuje trdovratne znamke, umazanijo in nezaželene vloge.Za razliko od navadne toaletne ščetke, to je nežen na površinah, pri čemer ni ostankov v ozadju in zagotavlja čist, bleščeč toilet bowl vsak čas.

4.REŠITEV ZA zaposlene GOSPODINJSTVA: Za zaposlene gospodinjstva, plovec ponuja idealno čistilno raztopino.Tako kot ščetko, gre z ročajem, ki olajša madeže odstranitev.Njeno učinkovito in praktično zasnovo, zaradi česar je pomembno orodje, s čimer zapleteno čiščenje wc v preprosta naloga.

5.VSESTRANSKI ORODJE za ČIŠČENJE: Na plovec je vsestranski vsestranski wc čistilo, odlično za odstranjevanje trdovratnih madežev na wc, umivalniki, plošče, in še več.Njegova oblika omogoča čiščenje enostavno in učinkovito, hitro reševanje trdovratno umazanijo in pustimo nedotaknjene, čist konča, kjer se uporablja.

Specifikacija:

100% čisto nov kakovosti.

Ime izdelka:plovec palico čiščenje

Material:PP, Plovca

Barva: Kot na sliki

Velikost:Kot na sliki kažejo(1 palca = 2.54 cm)

Količina:1 Kos

Paket vključuje:

1 Kos plovec palico čiščenje

Opomba:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na slikah.

2.Prosim, odpusti 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki