Ogrevana Sopihanje Električni USB Ogrevanje Hlače Z Baterijo Nepremočljiva Polnilna Outdoor Hlače Pozimi Softshell Električni

€25.42 €36.32

(0 Mnenja Strank)
  • Zapiranje Tip - Gumb Letenje
  • Fit - Ustreza večja kot običajno. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - grelec hlače
  • Material - BOMBAŽ
  • Spol - Moški
  • Tehnologija Materiala - no

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Doživite udobje in toplino z našo ogrevano hlače za ženske.Featuring inteligentni temperatura prilagoditev v tri ravni, visoko temperaturno odpornost, in puhasto in mehko teksturo.Z pull-odporni design, te hlače so kot nalašč za vsako priložnost in bi darilo za Božič, Valentinovo, ali Zahvalni Dan.

Značilnosti:

Ime izdelka: USB inteligentno ogrevanje tople hlače, moške in ženske ogljikovih vlaken ogrevanje hlače

Material: bombaž mah + ogljikovih vlaken grelne blazine

Značilnosti: mobile power polnjenje ogrevanje, tri nastavljiva temperatura, kolena del ogljikovih vlaken ogrevanje pad ogrevanje, varovanje spojev

Temperatura 30 stopinj Celzija - 45 stopinj Celzija

Toplo orodja približno 45 stopinj, udobno prestavi okoli 35 stopinj Celzija, varčevanje z energijo prestavi na približno 25 stopinj Celzija

Velikost: glej velikost grafikona

Opomba: pralni stroj in ročno stroj, ročno pranje luči drgnjenje, visi, da se posuši naravno; ne wring težko!

Paket Vključuje:

1 * USB ogrevanje hlače

Treba vedno biti povezan z mobilnim napajanje toplote (priporočena 5V2A mobile power)

Opomba: izdelka ne vključuje mobilne powe

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nastavljiva toplota: Uživajte udobje inteligentnih temperatura prilagoditev v tri ravni, ki segajo od 25C do 45C, da bo ustrezala vaše osebne preference in vremenske razmere.

2.Revolucionarna ogrevanje inovacije: Z uporabo ogljikovih vlaken žice tehnologija ogrevanja, naše ogrevano hlače ponujajo visoke temperature odporen in hitro ogrevanje hitrost.Je enakomerno porazdeljena ogrevanje žice, ki zagotavlja hitro in enakomerno toploto, ki vam omogoča, da uživate v prijetno in udobno izkušnjo ves dan.

3.Neprimerljivo Izolacija: Ti ogrevano hlače z bombažem runo notranjosti nudijo vrhunsko coldproof in toplo izkušnje, dali velik izolacija predstava, da ste udobno v hladno vreme.

4.Enostavno Vzdrževanje: Zašitih z trpežne tkanine, te segreva hlače vzdržijo pretirano raztezanje in so stroj.Ne skrbite o tem škodovali ogrevanje mehanizem med čiščenjem.

5.Super darilo: Presenetite svoje najbližje z našo Ogrevano Hlače!Kot nalašč za Božič, Valentinovo in Zahvalni Dan, te hlače bo obdržati, toplo in udobno v hladni sezoni.Ne zamudite na priložnost, da odlično darilo!

Vsi pregledi

Sorodni izdelki