Avto Otroci, Ki So Zračne Vzmetnice Napihljivi Letalo Zračne Vzmetnice, Postelje Za Otroke Prenosni Razstrelili Malčka Potovanje Letalo Posteljo Za Pohodništvo In

€33.04 €47.19

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Napihljivi Malčka
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - TPU Najlon

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Iz mehkega, plišastih nekosmičena, tkanine in PVC, to je enostaven za uporabo in ima nastavljivo dolžino za najbolj letalo in vlak sedežev.Zgornji in spodnji dihanje design zagotavlja maksimalno udobje v času potovanja.

Specifikacija:

Ime: Napihljive Avto Zračne Vzmetnice

Material: zgrinjati tkanine + PVC

Velikost izdelka: (pribl.)82*80*60 cm/32.28*31.5*23.62 cm

Značilnosti: Dve fazi napihljivi - dno blazine lahko deflacioniranih ločeno, in izdelek se lahko uporablja na posteljo ali kavč.

Seznam Vsebine:

Napihljivi Avto Zračne Vzmetnice x 1

Priročnik črpalke x1

Trak x1

Vrečko za shranjevanje x1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolžina za Prilagoditev: Zagotoviti večjo varnost in udobje za vaše otroke v času dolga vožnja z avtomobilom z naše Napihljive Avto Zračne Vzmetnice.Svoje odstranljiva in nastavljiva dolžina modela paše, vsak avto velikost in obliko.Opremljen je z varnostnim pasom.

2.Dobro Narejena: Izdelane iz pliš nekosmičena, tkanine in trpežne PVC, ta avto zračne vzmetnice zagotavlja trajno udobje za podaljšano uporabo na cestnih potovanj.Wake up osveži, medtem ko doživlja idealna sprostitev.

3.Enostavno upravljanje: Napihovanju in deflating ta avto zračne vzmetnice je prepir, zaradi česar je zelo enostaven za uporabo.Opremljen z snažan ventil, lahko hitro nastavite za udoben počitek na vaših potovanjih.

4.Mehko Občutek: Doseči novo raven počitek in sprostitev z naše napihljive avto zračne vzmetnice.Bivanje udobno in kul v vsakem vremenu zahvaljujoč inovativni zgornji in spodnji dihanje design, in se potopi v mehko, spodbudno udobje, da bom zatišje si pravico, da spanje.

5.Široko uporabo: Preoblikovanje vse površine v udobno posteljo z naše Napihljive Avto Zračne Vzmetnice.Nastavljivo dno blazine zagotavlja prilagojena višina in podporo, zaradi česar je primerna za večino letalo, vlak sedežev in avto backseats, kot tudi posteljo ali kavč uporabo.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki