Bazen Komplet Za Čiščenje, Vzdrževanje Ribnika Komplet Za Plavalni Bazen Dodatki Z Listi Skimmer Neto & Rokavice Za Bazen

€20.07

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Bazen Komplet za Čiščenje, Vzdrževanje Ribnika Komplet za Plavalni Bazen Dodatki Z Listi Skimmer Neto & Rokavice Za Bazen BAZEN, SKIMMER, NETO: Zaradi svoje fine očesa, na bazen, skimmer, lahko pomaga skim off majhnih delcev in bitov hitro, saj vam daje super čist bazen.In zaobljeni robovi bodo izognili jacuzziju ali spa praskami.Enostaven za uporabo, učinkovita in truda za varčevanje.

ROKAVICE: čiščenje, rokavice, vsebovane v naši bazen čiščenje kompleta je goba, da zaščitite svoje roke in pomaga, da se težko madežev.

VELIKO TRPEŽNOST: Vsi dodatki v naši jacuzziju vzdrževanje kit so izdelane iz premium in vzdržljiv material za dolgotrajno uporabo.Res so vam ponujajo udobno čiščenje izkušnje.Samo uporabite jih z lahkoto!

ŠIROKA uporaba: To se pogosto uporablja za bazene, vroče kopeli, zdravilišča, akvariji, ribe, cisterne, ribniki in več.

Barva:Kot prikazano

Material:plastika

Velikost:37 x 29 x 3 cm

Vsebina Paketa:

1 x Lauye Neto

/

1 x Lauye Neto

1 x rokavice

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki