Najnovejši 3 v 1 okensko Steklo Tip Spray za Čiščenje Ščetko Multifunctional Spray Vode Krpo Pad Zasteklitev Vrat Tla Wash Čistilo Orodja

€17.87 €25.52

(0 Mnenja Strank)
  • Funkcija - Okolju Prijazno
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Uporaba - Okno

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opis:

3 v 1 Dvojni Obraz Okno Squeegee je profesionalno orodje za čiščenje, je idealen za vsako čiščenje.Da bo vaše delo lažje.

Vsi ne marajo grdo okno, da bo pustil na cedilu.Zdaj vam ni treba skrbeti, padli stol, razširitev pole boste dosegli visoko okno enostavno.

Čiščenje, Brisanje in Čiščenje, potrebujete le enostavno obrišite, pustite serija-brezplačno čista površina.Samo nekaj minut, lahko očisti tla in se premaknili na bolj pomembne stvari v vašem življenju.

Imejte enega v tuš ali kad, da ogledala, steklene stene in vrata spot brezplačno in suha; v avto, da odstranite rosa ali kondenz iz okna.

Uporabljati posamezna orodja, kot gre, ali ločite mikrovlaken iz gume rezilo, da uporabite vsak del, ki ga sama.

Dobili svetlo okno, zdaj, Uživajte v Lepoti!

Ne zapravljajte denarja za slabe kakovosti izdelkov.Naši izdelki uporabo okolju prijaznih materialov, uporabite ga lahko udobno za veliko let, nikoli slabe izkušnje.

Največji modela izdelka je z odstranljivo spray glavo, ki jo lahko uporabite za čiščenje vašega avtomobila okno brez vedra.

Ročno utrujenost po daljši čiščenje sej lahko velik problem.Vaše roke bodo zahvaljujemo se vam za uporabo te komercialne razpršilne glave.

Specifikacije:

Material: ABS / silikagel / Aluminij zlitine

Barva:Modra,Zelena

Velikost: 26*154cm

Seznam vsebine:

1 Squeegee s Spray Glavo

1 Mikrovlaken Scruber

3 Razširitev Polov

Opomba:

Prosimo, dovolite 0-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Oznake: Tip Spray

Vsi pregledi

Sorodni izdelki