Enostaven za Čiščenje in Ponovno Mikrovlaken za Čiščenje Ščetke za Okna Primerna za Klimatske naprave Žaluzije 5pcs

€11.56 €22.23

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Značilnosti:

*Microfiber materiala: čisto ing čopičem za okna je izdelan iz visoko kakovostnih mikrovlaken material, ki je mehka, trpežna in zelo vpojne.Učinkovito odstranjuje prah, umazanijo in madeže iz različnih površinah.

*Vsestranska uporaba: za čiščenje delovna halja ni primeren le za čiščenje za okna , ampak tudi kot nalašč za brisanje prahu klimatske naprave, žaluzije, rezila in drugih površin.To prihrani čas in trud za zagotavljanje večnamenskih čiščenje zmogljivosti.

*Ergonomska oblika: čopič ročaj je oblikovan z ergonomski ročaj, ki omogoča udobno in trdno držite.To zagotavlja enostavno in natančno čiščenje, tudi v težko dostopnih mestih ali ozkih prostorov.

*Enostaven za čiščenje: Z mikrovlaken krpo, priložen čopič je snemljiv in pralni stroj.Enostavno odstranite z umazano krpo in jo položite v pralni stroj za temeljito čiščenje.To je za večkratno uporabo in okolju prijazno orodje za čiščenje.

*Priročno shranjevanje: čistilna ščetka za windowcomes z visi luknjica na koncu ročaja, ki omogoča, da visi in ga shranite enostavno.To prihrani prostor in k eeps vaš čiščenje orodja dobro organizirano.

Specifikacije:

Izdelek Na me: Ščetka za Čiščenje

Material: AB S

Velikost: 13,5 CM*16 CM

Barve: Modra,Rumena,Oranžna,Zelena(neobvezno)

Opremljanja:Klimatska Naprava, Beneški Slepi

Število Kosov:5

Package Vsebina:

5*Ščetka Za Čiščenje

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki