Suho Čiščenje Pene za Hitro Čiščenje Navzdol Rabo Detergentov Suho Čiščenje Spreji Navzdol Jakno Pranje-brezplačno Pene-vrsta Tkanine Čistilo Za Vse

€5.76 €16.44

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Navodila:

1. Nežno stisnite čistilno sredstvo na obarvajo območje

2. Čopič v isti smeri, z mehko krtačo

3. Suh z brisačo po čiščenju

4. Počakajte, da se posuši naravno.

Previdnostni ukrepi

1. Ta izdelek ni primeren za svile, volne, usnja, oblačila, da bo zbledi, ko izpostavljena vodi, in oblačil, ki bo obliki vodnih žigov, ko je izpostavljena vodi.

2. Za neznane snovi, prosimo, poskusite v skritem kraju oblačila v naprej, da ga potrdite, da ni izginja ali drugih nenormalnih pojavov v uporabo.

Specifikacija:

Zmogljivost: 200 ml

Package Seznam:

Dol suknjič čistilo*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Hitro Čiščenje: Ta pena-tip čistilo je izjemno hitro delujoči in ne pusti za mastno, lepljive ali filmy ostanke kot drugih čistil ali mila.

2.Blage in Naravnih: Naše pralnica cleaner je sestavljen iz naravno temelji izdelka, ga ne oddajajo škodljive hlape, da drugih čistil ne.Za glavobol-brezplačno čiščenje izkušnje, to izdelkov je idealna izbira.

3.Način Uporabe: Nežno stisnite čistilno sredstvo na barvna območja, čopič v isti smeri, z mehko krtačo, da se posuši z brisačo po čiščenju, in počakajte, da se posuši naravno.

4.Glavni Učinek: Takoj odstrani madeže na krpo.Ima boljši učinek za sveže obarvajo madežev.Je idealna izbira za odstranjevanje trdovratne madeže in vonjave.

5.Širok Rang Uporabe: Primeren za dol suknjič, kavč, zavese, preproge, avtomobilski sedež, vzmetnice, itd., kot je rdeče vino, kava, mleko, paradižnikova omaka, sojina omaka, madeži olja, pijač, šminke in drugih življenja madežev.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki