Za Infiniti G35 2007-08 G37 08-13 G25 11-12 Q60 14-15 Kovani Ogljikovih Vlaken Nadzorni Plošči Trim Trakovi Avto Notranja Oprema Nalepka

€28.77 €41.10

(0 Mnenja Strank)
  • Material - iz ogljikovih vlaken
  • Blagovna Znamka - RRX OGLJIKA
  • Nalepke Umestitev - Navigacija, Vžig Naprave, vtičnice, Ročaj Vrat, Suite Kit, Orodja, Vrata Notranjost, Sredinski Konzoli, Gumb, Volan, Zrak Plošča, Orodje Plošča, Ročaji Na Vratih, Nadzorni Plošči Sistema Windows, Nazaj Zraka Vent, Prednje in Zadnje Luči za Branje, Orodje Glavo, Volan Plošča
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opomba za naročanje:

1. Ta izdelek je vse, 3K ogljikovih vlaken keper, tkane, izdelka, debeline okrog 2 mm, zunanji 1mm epoksi smolo paket, v sredini je pravi ogljikovih vlaken krpo, nazaj z samolepilna podloga, je izdelek lahko pokrivajo le v ustrezne dele površine, če je ukrivljenost z deli površine ni mogoče v celoti pokrite, je lahko samo prekriti z namestitvijo lokacija ravno delov.

2. Vsi izdelki so ročno izdelani pri nas, ne bo majhno število izdelkov z neskladju površinsko teksturo, s majhne bele pike, ali neravnih robov, to spada k procesu proizvodnje delavcev malomarnosti led za to je normalna situacija, če ne more sprejeti nekaj teh malih napak, se obrnite na nas, bomo nadomestiti vas ali vam povračilo denarja, prosim, ne nam neposredne negativne komentarje, hvala vam za vaše razumevanje.

3. Izdelkov s samolepilna podloga, prosimo, namestite v skladu s podatki na način namestitve, prosimo, ne namestite samolepilna podloga za zaščitni film vse podrli, to vam bo omogočilo, da namestite času neskladnosti, prilepite napačno lokacijo, če ste sekundarne prilepite vpliva na adhezijo izdelka, ukinitev ali ne lepilo položaj, lahko dajo izdelka na ustreznih delov izdelka, preverjanje ustreznosti izdelka, če je velikost problem, nas kontaktirajte na, Če obstaja kakršen koli problem z velikostjo, nas kontaktirajte na prvič.Ko nameščate izdelek lahko odtrgajte kotu samolepilna podloga za zaščito nalepko, jo poravnajte in nato tear off samolepilna podloga, malo po malo prilegajo, in pritisnite tipko za 3-5 minut po vgradnjo to, če je hladno vreme v vaši državi, to bo težko po prejemu naše ogljikovih vlaken, tako da boste morali vzeti sušilnik za lase v vaš dom za ogrevanje ogljikovih vlaken, da pustite, da postane mehko, nato pa ga namestite, tako, da ga ne bo, se zdi, da se pokvari.

4. Če nameščate samolepilna podloga ne drži, prosimo preverite, ali je namestitveni iz ogljikovih vlaken deli z ukrivljenosti, ali izdelek površina je sestavljena iz usnja in tkanine, površinske vode in olja, v teh primerih ne drži, če ni v teh primerih lahko uporabite lepilo pomoč, da smo vam, v namestitev ustrezne dele vloge, preden mu bo iz ogljikovih vlaken držijo bolj trdno (Opomba: zaradi uporabe lepila pomoč bo iz ogljikovih vlaken držijo preveč trdno) (Opomba: zaradi uporabe lepila bo iz ogljikovih vlaken držijo preveč močan, ko ga odtrgajte, lahko vaš notranje poškodovan, tako da boste lahko uporabljali, ali izpolnjujejo pogoje sem rekel zgoraj)

5. Zgoraj je v vrstnem redu pred zadevah, ki potrebujejo pozornost, po vrstnem redu, ki je postala naša trgovina VIP stranke, vse izdelke, kupljene, da v trenutku prejema uživati tri-mesečno garancijo, če naletite na težave z namestitvijo ali kakovosti težave, se lahko obrnete kadarkoli rešiti problem, pred prosim, ne neposredno nam dajejo negativne komentarje in sporov, se bomo rešili te probleme za vas, vesel, da se bo znal spopasti z vami!

Značilnosti:

1.Ta element je izdelan s premium kakovosti, pravi ogljikovih vlaken z epoksi premaz,1 mm dvostranski samolepilni na hrbtni strani za enostavno namestitev.

2.Enostaven za uporabo, čvrst in vzdržljiv, dolgo življenjsko dobo , odporen na praske, umazanijo, mraz in proti koroziji.Dolgotrajno uporabo, 2-5 let dolga življenjska doba izdelkov.

3.Ogljikovih vlaken slog okraskov spremembo običajnega videza in dodajte svež design.2-5 let dolga življenjska doba izdelkov.

4.To ni samo iz ogljikovih vlaken, trim, da se popolnoma prilega na vaš avto, zagotavlja, da je vaš avto je brez prask, ne obrabijo in naredi vaš avto videz novo blagovno znamko.

Barva: Črna. 3x3K Keper vezavi iz ogljikovih vlaken.

Vgradnjo:

Za Infiniti G37 2008 2009 2010 2011 2012 2013

Za Infiniti G35 2007 2008

Za Infiniti G25 2011 2012

Za Infiniti Q60 2014 2015

Uporaba: za kritje poškodovano okraskov na vašem vozilu, ali preprosto za nadgradnjo vašega avtomobila

Material: iz pravega ogljikovih vlaken in ima ultra clear coat poliuretana za dodatno zaščito. 2 mm debelina mehke nalepke.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki