Korzet Nazaj Popravek Magnetni Držo Korektor Naravnost Ramenski Naramnicami Ledvene Podpore Lajšanje Bolečin, za otroke, Odrasle Ženske, Moške

€3.82 €5.47

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Z315
  • Material - /
  • Starost - Nad 13, Za odrasle
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Značilnosti:

1.Lajšanje bolečin: držo korektor lajša bolečine v zgornjem delu hrbta območje in lahko učinkovito izboljšanje vratu ali bolečine v rami, backaches, osteoporoza, skolioza, ramen, propad in lenobe.To držo popravek pas lahko prekvalifikaciji vaše telo vzdrževati, da pravilno držo in da svojo držo kot nalašč.

2.Nastavljive Velikosti: Velcros trakov vam omogoča, da prilagodite, da je velikost, ki naramnicami, da se primerna velikost prsi.da prilagoditev pasu območju od 37 do 42 centimetrov.ki vratu in ramen podporo drža je enostavno, da dajo na ali odstraniti, kot tudi udobno nositi.Naše drže korektor je opremljen z dvema popolnoma prilagodljivih trakov, ki jih lahko spremenite velikost, kot je potrebno.

3.Ohraniti Zdravo: Nositi naš zgornji nazaj podporo držo naramnicami 1 ali 2 uri vsak dan, in kmalu boste začeli razvijati mišični spomin.Dobra drža je ne samo odraz zaupanja, je pomembno tudi za svoje dolgoročno stabilnost hrbtenice.Uporabite držo podporo korektor, da bi vam, da je večina prepričana, članica, kjerkoli in kadarkoli.

4.Nazaj naramnicami za šport: Ergonomska zasnova omogoča celoten obseg gibanja in ostala postavi med vadbo.da v celoti nastavljiv dvojno stiskanje traku, ki omogoča enostavno rabo, ta drža korektor.

5.Premium Material: iz mehkega in zračen material polietilen, in izkušen front-loading design pomeni, da vam bo bivanje elegantna, medtem ko je spodbujanje pravilne drže.Naše drže popravek traja vse najboljše držo, ki korektor, ki se lahko zagotavljajo in je bolje, da vam pomaga vlak svoj položaj v, ki pravi način.

Opis:

Zagotavlja podjetje, ampak občutljivo, varnostno, vas imajo od slouching.Izdelane od featherweight dihanje stvari s trajno šivanje ponuja dodatno dolgotrajno udobje in nazaj-gor.Ni važno, če si zaljubljen sit in delo za ure v pisarni ali ste še vedno stojijo in delujejo tovarne, elektrarne, to orodje ustreza vsak rutinsko.

Specifikacije:

Material: potapljanje krpo, magnet, najlon tkanine

Velikost: S

Primerna za te množice: unisex

Elastičnost Indeks: Visoka Elastičnost

Debelina Indeks: Zmerna

Različica indeks: Slim fit

Mehkoba Indeks: Mehka

Embalaža: opp

Paket Je Vključeno:

1pc* Držo Korektor

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki