Avto Sušenje Brisačo Koralni Žamet Vpojne Avto Pranje Krpo Anti-Scratch Mehko Hitro Sušenje, Čiščenje Krpo Avto Brisačo Za Auto Podrobno

€8.73 €21.82

(0 Mnenja Strank)
  • Vrsta Materiala - Avtopralnica Brisače
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Posebne Funkcije - Avtopralnica Brisače
  • Postavka Vrsta - Gobice, Krpe & Ščetke

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Naš avto čiščenje, brisače so narejene iz dvostranski koralni žamet in so bolj primerni za uporabo.Robovi so robovi v črni barvi za dodano trajnosti.Ti vložki se naravno posuši v kratkem času, kar vam prihrani dragocen čas.Kot nalašč za hitro čiščenje avtomobila, brez uvajanja kakršnih koli težav.

Specifikacija:

Ime izdelka: Avto Sušenje Brisačo

Velikost izdelka: (pribl.)40*40 cm/15.75*15.75 cm

Izdelek barva: siva

Teža: 1200GSM

Material sestava: 80% poliester + 20% najlon

Seznam Vsebine:

1 x Avto Sušenje Brisačo

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Mehko in Udobno: Uživajte plišastih in luksuzno noto, medtem ko pranje vašega avtomobila z našo dvostranski koralni žamet avto pranje brisač.Globe, terry in dolgo žamet strani zagotoviti mehko in udobno izkušnjo, medtem ko ni gladko in brez poškodb laka funkcija zagotovi nemoteno in popoln zaključek.

2.Ultra-Debele: Z naš avto pranje brisač, doseči globlje čisto zaradi svoje debeline 1 cm in večje velikosti, kot navadni robčki.Izboljšano debeline zasnova jih naredi bolj vpojne in priročen za uporabo.Na voljo v različnih velikostih, da ustrezajo vašim posebnim potrebam.

3.Podaljšano Delovanje: S trojno-barvne zavezujoče v blue, rdeče in črno, naš avto pranje brisač preprečevanje odklop in zagotoviti podaljšano življenjsko dobo.Robovi so lepo končal v črni in dodal, lepa in elegantna dotik.Uporabite tri različne barve, da bi se izognili mix-ups in identificirati posebne namene.

4.Enostavno Sušenje: Naš avto pranje brisač suho vaš avto hitro in nežno, brez puščanja prask ali oznake na barve.S hitro in naravno sušenje, ti brisače, da vaš avto čisto in higienično, zaradi česar vaš avto pranje enostavno.

5.Pogosto Uporablja: Ti avto pranje brisač lahko čist avto, kuhinja, spalnica, dnevna soba, pralnica in bolj z lahkoto.So večnamenski in prihranite čas.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki