Mini ročni Likanje Pralni Gospodinjstvu Prenosni Mini Nastavljiv Pare Doma Potovanja Električni Likalnik Visi Likanje Stroj

€13.59 €22.65

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Mikro Parni Likalnik
  • Pribor - oblačila rack
  • Slog - Prenosni
  • Odbor Materiala - ABS
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Značilnosti:

Običajna oblačila parniki ponavadi izbruh ali uhajanje vode, ki lahko madeže in celo uniči vaše oblačila!A Luksuznih Izdaja zunanja oblika Elektronskega Črpalka Sistem, ki preprečuje, da bi voda iz pušča.Parni Likalnik iz katerega koli kota – Ta zasnova omogoča tudi paro z glavo navzdol brez vode, levo zadaj!

Wet & Dry Parni Likalnik, mikro parni likalnik je tako mokro in suho likanje izkušnje za izpolnjevanje posameznih likanje potrebe.Oblačila lahko zlikane neposredno po 30 sekund po vklopu napajanja, in jih je mogoče ogreti na 302°F, znotraj 10 minut, da bi dosegli najboljše likanje učinek.Lahko pršenja vode gumb za razprševanje vode za mokro obleko.Priporočljivo je, da se odločite za železo oblačila po vlaženje, likalno učinek bo boljši in hitrejši.

Nadgradili Titanium v Kovinski Plošči,parni likalnik za oblačila porabi veliko titanove plošče, likalniki pri konstantni temperaturi 302℉, hitro preheats, likalniki in gladko.To lahko z lahkoto prodre vsak vlaknin v oblačilih, tako da oblačila, ki se lahko hitro opomore, kot nove, še dragocene tkanine lahko skrbno poskrbljeno brez poškodovanja oblačil.

Opozoril Ukrivljen Design, sprednji grelni plošči je zasnovan v trikotni nasvet obliko, ki omogoča prilagodljivo likanje ozkih področjih, kot so gumbi, plackets in nastavkom, ki omogoča detajli, da se prikaže elegantno.

Pregleden Prikaz Rezervoar za Vodo,mini parni likalnik uporablja 60ml integrated water tank design.To je priročno, če želite dodati vodo in ne bo puščanja vode, in lahko železa veliko kosov oblačil naenkrat.Pregleden prikaz lahko pozorni na uporabo vode iz vodohrana v vsakem trenutku, enostaven za uporabo in varnejši.

Dom in Potovanja Essentials, Se lahko uporabljajo na svilo, plišastih, bombaž, lan, in drugih tkanin.Mini ročni železa lahko prihranite prostor, lahka teža, kompaktna oblika, zelo primeren za potovanja, jo lahko preprosto dal v kovčki in nahrbtniki, in da se lahko izvajajo kadarkoli, kjerkoli.

Specifikacija:

Izdelek Material: Abs, Pc, Ogrevanje Na Modul

Nazivna Moč: 50 w

Nazivna Frekvenca: 50hz

Rezervoar vode Kapaciteta: 100 ml

Ogrevanje Metoda: Ogrevanje Na Elektriko

Uporabite Obseg: Likanje Oblačil, Majice, Spodnje Perilo, Torbe, Vezi, Itd.

Izdelek Funkcija: Likanje, Vlaženja, Razkuževanje in Sterilizacijo

Barva: Temno Zelena

Paket Vključuje:

1 x Parni Likalnik

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

3. To je normalen pojav, ki se bo v telesu dobili nahod med delom.Ta izdelek je opremljen z nad temperaturo zaščite.To je varno in zanesljivo.

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Vsi pregledi

Sorodni izdelki