10PCS Bibcock Kritje Za Zimske Freeze Protection Zunaj Kritje Za Hladno Vreme Črna

€16.48 €51.51

(0 Mnenja Strank)
  • Material - 100% Poliester
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

10PCS Bibcock Kritje Za Zimske Freeze Protection Zunaj Kritje Za Hladno Vreme Črna

Univerzalno razsežnost: Vsako naročilo vsebuje 10pcs pipo zajema.Velikost naše pipo patron je 7.1 palčni W x9.8inch H,ki je primerna za različne standardne velikosti pipe.To je uspelo obdržati svoje vode spigots,tako za stenske in v tla pred zmrzovanjem v hladnem vremenu,ki vam lahko pomaga rešiti drago pipo stroškov popravil.

Premium material: zunanji sloj pokrov je izdelan iz zgosti visoke gostote, 210 D oxford krpo in napolnjena z izolirnim bombaža v sredini,ki ima dobro toplotno zaščito,lahko učinkovito upira hudo hladno vreme,preverite, ali vaš zunanji pipe brez korozije,rje in zmrzali.

Ponovno uporabo in Enostaven za namestitev: visoko gostoto črna tkanina oxford umazanijo material je odporen in vzdržljiv, ki se lahko ponovno uporabi za več let.Namestitev je vetrič,ki Jih lahko prilagodite tesnjenje Najlon Nalepke glede na vaše trenutne potrebe,traja samo vam nekaj sekund, če želite namestiti ali odstraniti tapnite pokrov s pipo.

Več uporablja: Naše pipo kritje zunanja plast je izdelana iz debele nepremočljiva oxford krpo in napolnjena bo izolirani in ogrevani bombaž,ki je odlično nepremočljiva uspešnosti in toplotno izolacijo.Zagotavlja toploto za slavina v hladno mokro ali blizzard vreme,ščiti vaš pipo iz UV, dež in drugih hudo vreme.

Barva:črna

Material:210 D Oxford krpo

Velikost:približno 17 x 21 cm

Vsebina Paketa:

10X Pipo Kritje za Zimske Freeze Protection

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki