Nepremočljiva Panti Linijskih PU Jasno, Higienski Vložki Za Plavanje Varno Higienski Vložki Ultra-Tanek Plavanje Nalepke Za Gospe Plavati

€1.45 €2.08

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Imejte sami zaščiteni in udobno na plaži ali bazenu z našo Zaščitno Higienski Vložki.Izdelani z mehko bombažno jedro, te obloge so oblikovana tako, da preprečuje draženje in ne škoduje koži.Enostavno shranjevanje in prevoz, majhne velikosti, ki je kot nalašč za on-the-go.Z dodatnimi komplementa možnosti so na voljo, se lahko počutijo varno ves dan.Naše obloge uporabite ravne linije rezanja in tiskanja za brezhibno prileganje.

Specifikacija:

Velikost izdelka: (pribl.)16*42cm/6.3*16.54 cm

Specifikacije: 2pcs

Paket seznam:

Plavati Panti Linijskih*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Idealen Nepremočljiva: Izdelane iz mehke PU film, naše plavati hlačne obloge so oblikovani, da ženske udobno med vse vodne aktivnosti.Nepremočljiva in varno za vašo kožo, zagotavlja zaščita in brezskrbnost za zasebno deli zdravje.Uživajte udobje v vodo z našimi posebej izdelani vložki.

2.Prenosni in Diskretno: Ti plavati hlačne obloge so težko najti, ko nošenje, saj imajo majhno velikost in ultra-tanek dizajn.Lahko enostavno shranjevanje in prevoz jih v torbi, ko gredo ven, ali potujejo, brez skrbi uhajanje ali nelagodje.

3.Varno Prileganje: Povzdignil svoje kopalke z našo plavati panti obloge.Naša močna samolepilne nalepke zagotovitev varnega fit z dobro lepljivosti, in dodatne komplementa možnosti so na voljo za dodatno podporo.Uživali brezskrbno plavanje z udobje in zaupanja.

4.Povečano Udobje: Povečanje vaše udobje ravni z našimi plavati panti vrece, da je funkcija mehko bombažno jedro.Te obloge so načrtovani za vas, dobro vzdrževana in suho ves dan, zaradi svoje dihanje materialov.Poslovite se od zadrege in uživajte vaš bazen izkušnje s polno paro.

5.Las-Prijazno Formulo: plavati panti obloge nudijo izboljšano uporabniško izkušnjo.Ravne linije rezanja in tiskanja omogoča enostavno uporabo, medtem ko je koži prijazen in enostaven za trganje materiala, ki zagotavlja, da ne potegnite kožo.Poleg tega humanized design zagotavlja optimalno prilegajo obliki telesa, ki nudijo udobje in zaščito.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki