Hrana Razred Riža, Pšenice V Mlin Lijak Iz Nerjavečega Jekla Vakuumsko Tekoči

€1 611.73

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Vakuumski Loader
  • Tesnjenje dolžina - 32 cm
  • Vrsta - Stojalo / Tabela
  • Vir Napajanja - Električni
  • Z Vakuumsko Vrečko - No
  • Blagovna Znamka - TODAYMACH
  • Spletna stran - https
  • Proizvajalec - Danes Pralni Co., Ltd
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • E-pošta - [email protected]

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Vijačni Tekoči

Vijak transporterji ponujajo vsestranski sredstva za transport materialov z visoko pretočnost in nizko vsebnost vlage iz širokega spektra dejavnosti, kot so predelava hrane, kmetijstvu, rudarstvu in gradbeništvu.Oblikovanje in konfiguracijo vijak transportni so zapleteno, prilagojene potrebam določenih lastnosti materiala in zahteve glede vlog, zagotavlja učinkovito in zanesljivo delovanje.

Delovni načelo

Vijak transportni je zelo učinkovito mehansko transportnih sistem, ki zaposluje genialno Archimedes' vijak načelo za prevoz široko paleto materialov iz ene lokacije na drugo.

Na svojem jedru, vijak tekoči obsega tri ključne elemente: vijak ali konica, ki se vrti v korita ali cevi, in pogonska enota, ki zagotavlja potrebno moč, da obrnete vijak.

Kot vijak vrti, to ustvarja spiralne oblike, ki poganja material naprej skupaj dolžina korita ali cevi.Lopatice vijak deluje kot miniaturni črpalke, potiska material skupaj in ustvarjanje enakomeren pretok.

Vijak je igrišču narekuje obseg gradiva preselil z vsako revolucijo, medtem ko je njegova premerom določa tekoči splošno zmogljivost.Vrtenje hitro je drugi ključni dejavnik, ki vpliva stopnja, prevoz materiala.

Funkcija

Vijak transporterji so vsestranski in nepogrešljivo orodje za ravnanje z materialom, se ponaša s številnimi ugodnimi značilnosti:

1.Multi-namen: Vijak transporterji so sposobni brez truda prevoz različnih materialov, vključno s praški, zrnca, in druge vrste sipkih materialov.

2.Eleganten in Preprost Design: Vijak transporterji pohvali, rafinirana in preprost design, zaradi česar je uporabniku prijazen in enostaven za vzdrževanje.

3.Neprimerljivo Učinkovitost: Ti transporterji ponujajo izjemne učinkovitosti, ki omogočajo skladen in gladek material, prevoz, medtem ko porabijo minimalno energije.To pomeni, da znatne prihranke pri stroških.

4.Ekonomično: Vijak transporterji predstavi proračun prijazno rešitev za ravnanje z materialom, ki zahteva manj kapitala za namestitev in vzdrževanje od drugih transportnih sistemov.

5.Prilagojena Vašim Potrebam: Vijak transporterji so zelo prilagodljivi, s široko paleto velikosti, oblik in konfiguracije, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam.Lahko jih prilagodite vaše natančne zahteve.

6.Varnost-prvi: Vijak transporterji prednost varnosti delavcev, z vgrajeno funkcije, kot so varovanje, za zaustavitev v sili, stikala, in zaščita pred preobremenitvijo za preprečevanje nesreč.

7.Nizko-vzdrževanje: S samo občasno čiščenje in mazanje zahteva, vijak transporterji so nizko vzdrževanje možnost, ki lahko vodijo operacije, ki teče gladko.

V povzetek, vsestranskost, učinkovitosti, stroškovne učinkovitosti, in customizability vijak transportnih trakov, skupaj s svojim poudarkom na varnosti in malo vzdrževanja, da jim je idealna izbira za ravnanje z materialom iz širokega spektra dejavnosti.

Industrija aplikacije

Vijak transporterji so pogosto uporablja v mnogih različnih gospodarskih panogah za ravnanje in prevoz široko paleto materialov.Nekaj najpogostejših industriji aplikacije za vijak transporterji vključujejo:

1.Kmetijstvo: Vijak transporterji so običajno uporablja v kmetijski dejavnosti za premikanje žita, krme in drugih kmetijskih pridelkov in proizvodov iz ene lokacije na drugo.

2.Za predelavo hrane: Vijak transporterji se uporablja za prevoz različnih živil, vključno s praški, zrnca, in drugih sipkih materialov.

3.Kemične obdelave: Vijačni tekoči trakovi se uporabljajo v kemični industriji, da se premaknete v prahu, granulah in drugih materialov, kot so gnojila, smole in plastične mase.

4.Rudarstvo: Vijačni tekoči trakovi se uporabljajo za transport mineralov in drugih snovi v rudarski industriji, vključno z premoga, železove rude, in drugih rud.

5.Ravnanje z odpadno vodo: Vijak transporterji so se uporablja za premikanje blata, projekcije in druge odpadne snovi v odpadnih vod v industriji.

6.Gradbeništvo: Vijačni tekoči trakovi se uporabljajo v gradbeništvu za premikanje cementa, peska in drugih gradbenih materialov na gradbišču.

7.Embalaža: Vijak transporterji so se uporablja za premikanje in napolnimo vrečke in posode z različnih izdelkov, vključno s praški, zrnca, in drugih materialov.

8.Farmacevtski: Vijačni tekoči trakovi se uporabljajo v farmacevtski industriji za transport praškov, tablet in drugih farmacevtskih izdelkov.

Na splošno, vsestranskost in učinkovitost vijak transporterji, da jih koristno in pomembno orodje v široko paleto dejavnosti.

Primerna izdelki

Vijak transporterji so vsestranski in pogosto uporabljeni obliki mehanske transportne opreme, ki je zmožen upravljanja s široko paleto materialov.Nekateri najbolj pogosti izdelki, ki so primerni za prevoz prek vijak tekoči vključujejo:

1.Zrnati in prah snovi: Ta kategorija vključuje materialov, kot so semena, gnojila, sladkorja, moke, cementa, in drugo drobno v prahu ali granulah snovi.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki