12 HEPA Zamenjava Filtrov za iRobot Roomba E5 E5154 E6 I7 I7+ I7156 I1 I3 I4 I8 (Ne za Kombinirani J7+), Filter HEPA

€7.98 €17.74

(0 Mnenja Strank)
  • Vrsta - Telo Stikalo
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - ženiljska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

[Popolnoma Združljiv]Zamenjava Pribor za iRobot Roomba Popolnoma združljiv z iRobot Roomba e5 e5154 e6 i7 i7+ i7156 i1 i3 i4 i8 (Ne za Kombinirani J7+) sesalnik filter dodatna oprema nadomestni deli.Komplet deluje prav tako dobro kot , se odlično prilegajo in enostaven za namestitev.

[HEPA Filter]Uporaba visoka trdnost, okolju prijaznih materialov, zagotoviti večjo sesalno moč, čiščenje, filter bloki 99.97% od cvetni prah, umazanijo, prah, hišne las in drugih drobnih delcev, kot majhne kot za 0,3 mikronov.HEPA air filter Združljiva zamenjava delov izboljšuje kakovost zraka v vašem domu, zagotavljanje boljše svež zrak in zdravo življenje.Okolje.

[Stroj & Večkratno uporabo Filter]Zamenjava pribor za iRobot Roomba so trajne in jih lahko enostavno odstranite in znova vstavite v času rednega vzdrževanja, samo ročno pranje v čisto vodo in zrak, da se popolnoma posuši.Priporočljivo je, da se pranje filtra enkrat na mesec, če želite podaljšati življenjsko dobo irobot roomba rezervnih delov filter.

[Dokončanje Zamenjave Delov], Boste dobili 12 paketi filtrov in 1 čistilni čopič.Visoka kakovost nadomestnih delov za iRobot Roomba.Izdelek je izdelan iz visoko trdnostjo in okolju prijaznih materialov, da se zagotovi optimalno delovanje in zdrav življenjski slog, vaše prve izbire, da svojo hišo čisto za svojo družino!

Barva: Črna

Material: plastika

Vsebina Paketa:

12 x filter

1 x čiščenje krtačo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki