Ne Zdrsne Wc Poliester Kritje Mat Nastavite Kopalnica Tuš Zavesa 2024 Božični Okraski

€6.73 €33.64

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - 1
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - Poliester
  • Slog - Sodoben Slog
  • Funkcija - Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Vzorec - risanka

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Ne Zdrsne Wc Poliester Kritje Mat Nastavite Kopalnica Tuš Zavesa

Ne Zdrsne Wc Poliester Kritje Mat Nastavite Kopalnica Tuš Zavesa

O projektu:

💞Elegantna Oblika: Ta tuš zavesa set vam bo prinesla različne novosti in modnih izkušnje.Tiskano v visoki LOČLJIVOSTI z barvami, ostre linije in občutljivo obrobljanja, ki jih bo prinesel bolj trajnega in usklajenega dekor vaš kadi.

💞Varen in okolju prijazen material: tuš zavesa je izdelan iz tkanine iz poliestra, ki je odporen na vodo, udobno, non-slip in trajne.Ta tuš zavesa je vonj.Nikoli ne povzroča nobene škode za svojo družino.

💞Funkcije: nepremočljiva tkanine, ki se obravnava, da vodne kapljice na površini, odbija in se hitro suši, vodenje vašo kopalnico, sveže, suho in čisto.Material: poliester.

💞Enostavno visi in uporaba: močan hooksfor ste za namestitev, ki so Vključeni v paket: Božič tuš zavesa okrepljeno vrh vrh prehod za enostavno obešanje, spodnji tehtano robom ohranja visi popolnoma, se vam bo v nekaj minutah spremenimo kopalnica.

💞 ODLIČNO DARILO: čudovit Božič in Novo Leto darilo za družino in prijatelje, ti bo všeč, ker nastavite bo razširila počitnice razvedriti v vašem domu, še posebej vašo kopalnico!

Paket vključuje: 1 x Božič tuš zavesa

Vsi pregledi

Sorodni izdelki