5x Čvrst In Vzdržljiv Ročno Čiščenje Orodje Za Učinkovito Odstranitev Umazanije Kombinacija Kompleti Se Uporablja Pet delni set

€13.70 €22.83

(0 Mnenja Strank)
  • Vrsta - Glasbeni Instrument Krtačo
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - FenKicyen

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opis:

Ročno čiščenje orodja: Ta radiator čiščenje in odstranjevanje prahu orodje komplet je zasnovan posebej za gospodinjsko uporabo in omogoča priročno rešitev za čiščenje in vzdrževanje naloge.

Glavnik oblikovan radiator vzdrževanje in čiščenje orodja: Ti čvrst in vzdržljiv orodja so izdelana iz materialov in se uporablja za popravljanje fin glavniki in radiatorji, z močno čistilno moč.

Komplet kombinacija uporabe: čiščenje kompleta je stroškovno učinkovita in izdelana posebej za močno čiščenje, primeren za različne namene.

Pogosto večnamenski: To cleaning tool kit ima širok spekter uporabe in se lahko uporablja za čiščenje in popravilo različnih gospodinjskih in avtomobilskih toplotni odvodi, kolobarjih, kondenzatorji, itd.

Izboljšanje učinkovitosti in podaljšuje življenjska doba: Z redno uporabo te klimatske naprave fin glavniki, lahko izboljšate učinkovitost in podaljša življenjsko dobo opreme.

Specifikacija:

Barva: multi-color.

Material: ABS,PP,iz Nerjavnega Jekla.

Velikost: Cca 14*2,5 cm/5.51*0.98 palca.

Opomba:

Je morda malo barve izkrivljanje zaradi različnih računalnik resolucije.

Je morda rahlo napake zaradi različnih strani meritev.

Paket Vključuje:

Čiščenje Kompleta 5PCS

Vsi pregledi

Sorodni izdelki