Steklo za Vodo Zgoščeni Glass Cleaner 100 ml Večnamenski Stain Remover Za Ogledalo Za Dom, Avto Steklo Prijazen Ni Nič

€5.56 €11.12

(0 Mnenja Strank)
  • Postavka Obliki - Tekoče
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Bullet Točk:

1.Zgoščeni Učinkovitost: Z 1:50 koncentrat razmerje, to steklo čistilo zagotavlja dolgotrajno moč čiščenja.Pričakujejo razširjeno uporabo s to veliko čistilno raztopino.

2.Globinsko Čiščenje: Ta koncentrirana steklo čistilo vsebuje oxygenating dejavnik, ki osveži steklo in globoko odstranjuje prah, limescale, mast in druga umazanija na steklu.Prav tako se tvori prah-dokazilo plast, ki se razteza učinek čiščenja.

3.Jasne in Sijoče Stekla: Ta koncentrirana glass cleaner sprejme nedestruktivne formula, ki ne bo nič steklene površine, vendar bo vaš pogled jasnejše in ohranja lesk in jasnost stekla.To je varna in učinkovita za vse steklene površine.

4.Priročno in Hitro: Ta koncentrirana glass cleaner je varna in učinkovita za čiščenje vseh steklenih površin.Preprosto obrišite s čisto krpo in uživajte serija-brezplačno sijaj.Ni potrebe, da izpiranje ali skrbi o škodljivih elementov.Ta izdelek je neškodljivo za človeško telo in okolje, in je ne draži vonj.

5.Vsestranski Glass Cleaner: Ta koncentrirana steklo čistilo je primerno za čiščenje različnih steklenih površin, kot so ogledala, avto okna, kopalnica steklena vrata in okna.Lahko izpolnjuje svoje različne potrebe in da svojo stekla sijaj.

Uporabljajo za dolgo časa in osvežili stekla.Naša rešitev ohranja lesk in jasnost stekla in je neškodljivo za človeško telo in okolje.Kot nalašč za čiščenje vašo kopalnico steklena vrata.

Specifikacije:

Ime: Steklo Čistilo Zgoščeni

Zmogljivost: približno 100 ml

Področje uporabe: doma, okna, stekla, vrata in okna, doma ogledala, zunanje steklo, avtomobilsko steklo, števec stekla.

Seznam Vsebine:

Glass Cleaner Zgoščeni*1

Vsi pregledi

Sorodni izdelki