5 Kos Vrtalnik Krtačo, Drill Čiščenje Krtače Za Avto, Preproga, Kopalnica, Kuhinja(2 / 3.5 / 4 / 5 Palčni Ščetke+Podaljšanje Palico)

€14.69 €18.13

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Visoka Kakovost Materiala: čopič, ki je odporna na obrabo, toploto in je dobra za čiščenje lastnosti.Madeži se lahko preprosto odstranijo iz usnja in tkanine tapetništvo ali odeje.

Prihranite Čas: To čiščenje svedrov krtača je primerna za večino modelov na električni vrtalniki.Priključite krtačo na akumulatorski električni vrtalnik, in to takoj postane močno orodje za čiščenje.Različne velikosti, ki se lahko uporablja na različnih scenarijev, skupaj naporno čiščenje naloge bolj učinkovito, prihranili čas in povečali vlogo električni vrtalniki.

5 Kosov: električni svedra vsebuje 4 različne velikosti ščetk, 1 kos Vrtalnik Krtačo Razširitev Palico, 2 cm /3,5-palčni /4 inch /5 cm.Izbirate lahko čopič po različnih čiščenje potrebe. (VRTANJE NI VKLJUČENA)

Enostaven za Namestitev: povezava del krtačo prilogo, je šestrobi vijak; enostavno priključite krtačo prilogo v bit.Nato se lahko delo.

Uporaba: za Čiščenje ščetke, ki se pogosto uporabljajo za notranje in zunanje čiščenje, kot so: kopalnice, bazen ploščice, tla, opeka, keramika, marmor, injekcijsko, mastni madeži garažni etaži, izven hiše, stene, ograje, ograj, itd.

Material:plastika

barva:rumena

Vsebina Paketa:

4 * različne velikosti čopičev

1 * Vaja Krtačo Razširitev Palico, 2 cm /3,5-palčni /4 inch /5 palčni

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki