Bobble Odstranjevalec 6 Listov Tkanine Gladko Odstranjevalec USB za Polnjenje Električnih Gladko Odstranjevalec Prenosni Gladko Odstranjevalec Pralni Močan 6000rpm

€13.30 €22.16

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

[Paket Vsebino] Ta paket vsebuje 1×Gostiteljice, 2×Rezilo, 1×Sticky Roller, 1 X Čiščenje ščetke (naključno) in 1 x kabel za Polnjenje.Enostavno odstranite nitke in las reševanju dveh glavnih vprašanjih mucke in lepljivo dlake na jesenskih in zimskih oblačil.Zagotavljajo globoko skrb za vaša oblačila, ki omogoča, da nosijo v dostojno ves čas.

[USB Polnilne] Ta bobble odstranjevalec je opremljen z nadgradnjo baterija, napolnjena podpira 60 minut neprekinjeno delo.Bobble odstranjevalec je kompaktna merilno 21×7×7 cm.Prenosni vzeti s seboj in primerna za uporabo doma ali potovanja uporabo.To je odlično oblačilo, nego orodje.

[6 Listov Rezilo in Učinkovito] Ta tkanine gladko odstranjevalec funkcije 6 listov rezilo design in ima hitrost 6000 vrt. / min, ki je močna in bi učinkovito in gladko odstranjevanje v nekaj sekundah.Praktične in prihrani veliko časa.In USB polnilne design, ne zahteva nobenih dodatnih baterij, zaradi česar je bolj okolju prijazno.

[Tkanina Zaščita] Ta tkanine gladko odstranjevalec z biomimetic satja očesa oblikovanje lahko odstranite različnih velikosti in gladko.Prav tako lahko prepreči svoboden niti od vstopa na tkanine in gladko odstranjevalec zagotavlja popolno in gladko odstranjevanje brez kakršne koli praske ali poškodbe na oblačila.

[Prenovo Stara Oblačila] Ta tkanine gladko odstranjevalec lahko odstranite lase kroglice, dezintegratorjev in vretenca, na hiter in enostaven način, kot nalašč remont stara oblačila in daje vaš najljubši obleke drugo priložnost za uporabo.Primerna za oblačila in tkanine, kot so zofe, puloverji, listi, rokavice, preproge, odeje, itd.

Opis:

To tkanine gladko odstranjevalec je kompakten in ponovno polnjenje z odlično gladko odstranjevanje uspešnosti, ki je kot nalašč za oblačila skrb.

Key Funkcija

Čiščenje Krtačo: Ta paket prihaja z ščetka za čiščenje, ki omogoča bolj priročno za čiščenje tkanine gladko odstranjevalec.

Prenosni: To tkanine gladko odstranjevalec je lahek in prenosen, ki omogoča, da ga nosite v vaš nahrbtnik ali torbico.Priročno nosite za potovanje, poslovno potovanje in več.

Specifikacija

Ime: Bobble Odstranjevalec

Material: ABS+Jeklena Rezila

Barva: Bele Smetane

Velikost: 21×7×7 cm

Čas polnjenja: 4H

Uporabite čas: 1H

Opomba:

1.Morda obstajajo majhne razlike med fotografijo in dejansko barvo izdelka.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pokaže točno barvo

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

1×Gostiteljske

2×Rezilo

1×Sticky Roller

1 x Čiščenje ščetke (naključno)

1 x kabel za Polnjenje

Gladko Britev Brivnik,Antibakterijska Tkanina, Odstranjevalec,Tkanine Brivnik

Vsi pregledi

Sorodni izdelki