Mini Zimo Ponovno Uporabo Vode Vrečka Za Steklenice Ročno Toplejše Srčkan Risanka Takojšnje Ogrevanje Pack Toplejše Prenosno Vročo Vodo Steklenico Vrečke

€2.80 €4.00

(0 Mnenja Strank)
  • Vrsta - Strani Segrevanje
  • Material - PVC
  • Vrsta Izdelka - Vode-polnjenje Tople vode Vrečko
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Varno in enostavno izpolnite/uporabo, brez vonja naše vroče vode vrečko zagotavlja dalj časa trajajoče toplote.Kot nalašč za ustvarjanje toplo posteljo, naredi velik dar za matere, otroci in prijatelji med Zahvalni dan, Božič in Novo Leto.

Specifikacija:

Ime izdelka: Ročno toplejše vročo vodo steklenico

Material: PVC + žamet

Slog: bež nosi glavo, rjavi medved, vodja, beli medved glavo, beli medved cvet medved, rjavi mleko čaj medved, rjavi medved, vodja 2

Velikost izdelka:

Nositi glavo: o 16.5x14cm/6.5 x 5.51 cm

Beli medved glavo o 15x13cm/5.91x5.12 cm

Beli cvet nosi o 17x13.5 cm/6.69x5.31 cm

Rjava mleko čaj medved o 17x15.5 cm/6.69x6.1 cm

Rjavi medved, vodja 2 o 15x13cm/5.91x5.12 cm

Teža: 40g

Embalaža: vreča kosti

Zmogljivost: približno 250 ml

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlik v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razlike v velikosti

Paket Seznam:

Vročo vodo, vrečko*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vzdržljiv Material: Izdelane iz brez vonja visoko kakovostnih PVC materiala, to vročo vodo vrečko zagotavlja izjemno stabilnost in mraz, ki zagotavlja varno in udobno uporabo za dalj časa.

2.Enostavno Lije Udobje: Izkušnje brez težav polnjenje z našo neprepustnih vročo vodo, vrečko.Svojo široko usta in PC zamaškom na navoj bi lije toplo vodo, varno in lahkotno, medtem ko zagotavljanje nič izlitja.

3.Izboljšano Udobje: mehka plesti prevleke naše vroče vode vrečko zagotavlja večjo toplino in coziness, medtem ko ščitijo vaše kože od neposrednega stika.Idealen za hladne večere, ohranja toploto dlje za dodatno udobje.Brezskrbno čiščenje je vetrič z njegovo varno in pralni-stroj pillowcases.

4.Široko Aplikacije: To vročo vodo vrečko, ki se pogosto uporabljajo za zagotavljanje blagodejno toploto za utrujene mišice.Dal ga je v postelji pred spanjem za toplo in sproščujoče noč, ali pa za tople roke, vrat, pas, in nazaj za lajšanje bolečine in nelagodje.

5.Odlično Darilo: To vročo vodo vrečko je idealen lepo darilo za posebne priložnosti, kot je Zahvalni dan, Božič, in Leto.Njegova ljubka in očarljiva vzorce, da je premišljen in prijetno presenečenje za vaše ljubljene, ali so matere, otroci ali prijatelji.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki