Bazen Neto Bazen Mreže Težka Plavanje Listov Rake Orodje Za Čiščenje Z Globoko Fine Očesa Neto Vrečko Enostavno Zajemalka Rob Naplavin

€14.74 €29.49

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Bazen Listov Skimmer Neto
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - čistilo

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opisi:

1. Zaradi svoje močne in trajen okvir, zaokroženo meja, in očesa žepi, Bazen Listov Skimmer Neto je trajno pripomoček za najlažji bazen vzdrževanje.

2. Ker Bazen Listov Skimmer Neto je globoko fine očesa vreče, lahko ročaj čiščenje velikih in majhnih delcev, kot so listi, v samo nekaj prelazov.

Specifikacije:

Ime Izdelka: Bazen Listov Skimmer Neto

Material: Aluminij & PP

Velikost: približno 50*33*5 cm/19.69*12.99*1.97 palčni

Seznam Izdelkov:

1*Bazen Listov Skimmer Neto (brez palice)

Opombe:

Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Zanesljiv Material】Pokaže močan in trajen okvir, krog meji, in očesa žep, Bazen Listov Skimmer Neto je trajno pripomoček za najlažji bazen vzdrževanje.

2.【Velik Učinek Čiščenja】Ne samo, Bazen Neto prihajajo z globoko fine očesa žep, vendar se lahko ročaj tako velike čiščenje in majhnih delcev, kot so listi, v samo nekaj prelazov.

3.【Ukrivljen Okvir】Ker Bazen Listov Neto je ukrivljen okvir, da lahko učinkovito zagrabiti naplavin, ki zagotavljajo okvir ne bo poškoduje vaš bazen konča.

4.【Stojalo Zasnove】Ker univerzalno stojalo Bazen, Skimmer, je sturdy design, standard telescoping polov (niso vključene) lahko preprosto priložene in ločijo, da razširi svoj doseg in poberem liste od bazen spodaj

5.【Več Aplikacij】Bazen, Skimmer, Neto ne samo, da ima širok spekter aplikacij, pa tudi se lahko uporablja v bazenih, ribnikih in drugih mestih, ki jih za odstranjevanje površinske vode smeti

Vsi pregledi

Sorodni izdelki