Ultrazvočni Čistilec Nakit Čistilec Stroja Z Izbrati Načini Čiščenja Prenosni Ultrazvočni Stekla Čistilo Za Nakit

€14.28 €28.57

(0 Mnenja Strank)
  • Material - BOMBAŽ
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Iščejo enostaven in učinkovit način za čiščenje vaš honorar?Ta Honorar Čistilec Stroja bo dvigalo površino umazanijo s površine in doseganje 360° čelada multi-dimenzionalni čiščenje.S samo 180 sekund za dnevno čiščenje, je kompaktne velikosti in kot nalašč deliti z družino, prijatelji in sodelavci.Vztrajati vaš honorar čisto in sveže, brez kakršnih koli težav!

Specifikacija:

Ime: Ultrazvočno Nakit Čistilec

Material: ABS, elektronski deli

Barva: bela, roza

Velikost: o 22x10x7.5 cm/8.66x3.94x2.95in

Teža: 291g

Seznam Vsebine:

1* Ultrazvočno Nakit Čistilec

1* nakit za shranjevanje košarico

1* USB kabel za polnjenje

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno za Uporabnike: Izkušnje bolj učinkovit proces čiščenja z našo Ultrazvočno Nakit Čistejši.Svoje močne 45,000 visoke hitrosti vibracij na sekundo delo v povezavi s črpanjem učinek proizvaja, polnjeni s tekočino za pranje posode, ki zagotavlja boljše čiščenje rešitev za vse vaše dragocene predmete.

2.Enostavno Vzdrževanje: S state-of-the-art popolnoma potopljena 360 čiščenje, naše Ultrazvočno Nakit Čistilo vsebuje revolucionaren način za doseganje najbolj temeljito in multi-dimenzionalni nakit čiščenje je mogoče.To je enostavno delo, preveč, samo pritisnite gumb in pustil močan zvok valovi naredil ostalo.

3.S 3-Raven Časovna Funkcija: S 3-nivo časovnik funkcijo lahko nastavite za čiščenje časa do 180 sekund za redno čiščenje ali 300 sekund za intenzivno čiščenje.Prilagodljiv design omogoča lahko čiščenje različnih vrst nakita, ki so glede na okoliščine uporabe.

4.Izvajajo Priročno: Imejte peneče nakit na prostem s tem kompakten in vsestranski ultrazvočni čistilec.Namestite ga v tesnih prostorih in polnjenje z USB, zaradi česar je kot nalašč za uporabo kjerkoli in izvajanje udobno, kamorkoli greste.

5.Ustvarjalno Darilo: Dodaj udobje za vaš nakit rutinsko čiščenje z našo Ultrazvočno Nakit Čistejši!Naredi lepo darilo za vse posebne priložnosti, vaše ljubljene in sodelavci so prepričani, da je všeč.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki