2nahrbtnik Za Dy-Sin Velik Žogo CY22 CY23 CY24 CY25 CY26 CY27 DY75 Filter 967371-01 sesalnik Zamenjava Akumulatorski Vac Rezervni Del

€10.45 €17.41

(0 Mnenja Strank)
  • Funkcija - Na zalogi, Okolju Prijazno
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - Sesalnik Deli

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

To ni OEM izdelka.Blagovne znamke, imena in logotipi so registrirane blagovne znamke njihovih lastnikov.Kakršna koli uporaba blagovne znamke ali modela oznaka za ta izdelek je narejen izključno za namene dokazovanja združljivosti.

D etails:

* Popolnoma nova in visoke kakovosti

*Iz visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne.

*Pranje v toplo vodo in pustite, da se popolnoma osuši pred ponovno uporabo njih.Blagega detergenta se lahko uporablja, če želite.Za zagotovitev vakuumske deluje pravilno in optimalno, priporočamo, da zamenjate filt er vsakih 4-6 mesecev.

*Premium Vakuumskih filtrov sprejme dva-v - design z visoko učinkovitost za blok drobni delci, ki plava prah, cvetni prah itd.

*Filter prah, filter izpušnega zraka, varovanje sesalnik motornih

*Filter je izdelan iz visoko učinkovitost filtra material, ki lahko učinkovito filter prahu, itd., da bi preprečili velike delce prahu od vstopa na motor, da zagotavljajo dolgo življenjsko dobo za Dyson va cuum čistejši.

*Filtri morali zamenjati vsakih 4-6 mesecev, če imate hišne ljubljenčke, vas prosimo, skrajša spremembe časa, da bi izboljšali zbiranje prahu učinkovitost.

Specifikacije :

*Zamenjajte številko: 967371-01

*Opremljanja: Za Dyson Veliko Žogo CY22 CY23 CY24 CY25 CY26 CY27 CY28 DY75 DY77 DY78

*Barva: (Kot Slike Prikazujejo)

Package Vsebina:

2*Filtri

Opomba: realne barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki