Stenske Tkiva Držalo Za Toaletni Napkin Papir Nepremočljiva Organizator Enostaven Za Uporabo Tkiva Razpršilnik Udarec Brezplačno Gori Škatla Za Shranjevanje

€11.58 €23.16

(0 Mnenja Strank)
  • Material - Plastični
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Bullet Točk:

1. Anti-Off Zaklepanje: Imejte papirnate brisače gladka in čista.Z intimno anti-izklop, zaklepanje v Stenske Tkiva Polje Imetnik, lahko učinkovito preprečite papirnate brisače iz padca ali zdrsa ven.Nič več grdo in izgube tkiva.

2. Prihranite Prostor: To je Jasno Tkiva Polje Imetnik ne le ohranja svojo tkiv priročno, ampak tudi za shranjevanje platforma na vrh, kjer si lahko postavite majhnih predmetov, kot so mobilni telefoni, daljinski upravljalniki, in kozmetike.Je enostaven za uporabo in prihrani prostor v svojo sobo.

3. Visoko kakovostni Material: iz visoko-preglednost PET materiala z visokega sijaja, to Tkivo Imetnikov Za Kopalnice ni enostavno za preoblikovanje, trajna in lepa .

4. Nail-Brezplačno Namestitev: Ta Wall Mount Tkiva Polje Imetnik se lahko namesti na steno na tri različne načine: na vrh, vodoravno ali navpično.Prav tako se lahko postavi ravno na mizo.To zunanja oblika nohtov-brezplačna instalacija, ki ne zahteva vrtanja lukenj ali poškodovali steno.Umestitev lahko giblje svobodno, glede na vaše želje.

5. Enostaven za Uporabo: Ta Tkiva Polje Imetnik Wall Mount z veliko odprtino design ima različne velikosti papirja, brisače, vam omogoča, da jih potegnite gladko brez papirja ja m ali poškodbe roke.Organizirati vašo kopalnico z našo Tkiva Imetnikov!

De scription:

vodenje papirnate brisače gladka in čista.Naše imetniki so trajne in lepe z enostavno nohtov-brezplačno namestitev.Boste ljubezen nemoteno vleče funkcija - brez papirja za transparente ali poškodbe roke .

Posebne postajah:

1. Ime: Stenske Tkiva Polje Imetnika

2. Material: PET+PP

3. Teža: okoli 290 g 4. Velikost: približno 19*10*13 cm/7.48*3.93*5.11 v

Proizvodnje t Seznam:

1* Stenske Tkiva Polje Imetnika

Opombe: 1. Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona , izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki