8Pcs Razpršilnik Vode Filter Hišnih Mačk Vode Za Zamenjavo oglje, Filtri 2L Pet Vodnjak Snemljivo Opremo

€4.10 €7.59

(0 Mnenja Strank)
  • Ali je snemljiv - Snemljiv
  • Velikost - 165*165*155mm
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Oglje Tip - Oglje Vrečke
  • Zmogljivosti - 2L
  • Številka Modela - Pet Razpršilnik Vode, Filtri
  • Material - bombažno plast, Aktivno Oglje, ioni izmenjavo smole
  • Uporaba - Soba

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

8Pcs Razpršilnik Vode Filter Hišnih Mačk Vode Za Zamenjavo oglje, Filtri 2L Pet Vodnjak Snemljivo Opremo

Značilnosti:

1. Vaš jjeza zdravo: Vsak filter je sestavljen iz bombaža plast, oglje, ionov in izmenjavo smolo.So filter za lase, težke kovine, izboljša okus vode in pustite, hišni ljubljenčki piti čisto in svežo vodo ves dan, ki lahko pripomoreta k večji porabi vode in zmanjšanje tveganja za okužbe sečil.

2. Količinsko in kakovostno izboljšanje: Premium cat vodnjak filter, uporablja ogljikov materiala kot večina hišnih vodnjak filtri na tem trgu za boljše čiščenje uspešnosti.Naša mačka vodnjak filter je močnejši adsorpcije zmogljivosti.

3. Eco-Friendly Pet Vodnjak Filter: To je stroškovno učinkovit filter zamenjajte filter v 2-4 tednih, tako da lahko prihranite denar, medtem ko skrbi za vašega ljubljenčka.Vendar, če več mačke uporabljate, da je vodnjak, ga bo treba zamenjati bolj pogosto.Da bi preprečili aktivnim ogljem prah (ki ne bo škoduje vašemu pet) padejo v vodo, vpijejo, da je filter v vodo za 2 minuti pred uporabo in temeljito izperite s tekočo vodo.

4. Učinkovita filtracija: Učinkovito filtracijo lase, težke kovine za izboljšanje, ki okus vode.Uporabite z jjeza razpršilnik vode za zagotavljanje čiste pitne vode in povečati pet poraba vode.Zagotoviti hišne ljubljenčke, ki imajo dostop do čisto in svežo vodo.

5. Enostaven za uporabo: Ta hišne filter je enostaven za namestitev, odstranitev in zamenjavo.Priporočamo, da spremenite filter vsake 2-3 tednov, da, da je voda čista.Naša mačka vodnjak filtri zagotavljajo vaš jjeza s čisto, svežo vodo, pomaga, da se poveča količina vode in zmanjšanje tveganja za okužbe sečil.

Vsak filter je sestavljen iz bombaža plast, oglje, ionov in izmenjavo smolo.So filter za lase, težke kovine, izboljša okus vode in pustite, hišni ljubljenčki piti čisto in svežo vodo ves dan, ki lahko pripomoreta k večji porabi vode in zmanjšanje tveganja za okužbe sečil.

Specifikacije:

Material: bombažno plast, oglje, izmenjavo ionov smole

Velikost: 165*165*155mm

Zmogljivost: 2L

Ali je snemljiv: snemljiv

Paket Je Vključeno:

8pcs *Pet Razpršilnik Vode, Filtri

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki