Vlage Absorber Vrečko Neprepustnih Dehumidifier Vrečko S Prilagodljivim Kavljem Deževnem Obdobju Suhega Zraka Eseentials Za Garderobe, Prostor Za Skladiščenje

€21.15 €42.31

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Vlage Absorber Vrečke
  • Vlage Tip Absorber - Vlage Absorber Vrečke
  • is_custermized - No
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Naše absorpcijo vlage vrečko zagotavlja neprimerljivo funkcionalnost, uporabo kalcijev klorid delci, ki jih učinkovito odpraviti odvečno vlago iz katerega koli prostora za shranjevanje ali omaro.S prilagodljivimi manjših trnkov, naši omari dehumidifiers so enostavne za namestitev in uporabo, vodenje vaših stvari, ki so dobro vzdrževana in plesni-brezplačno.Poslovite od vlažnosti z našo absorpcijo vlage vrečko.

Specifikacije:

Ime: Dehumidification vrečko

Sestavine: Kalcijev klorid/oglje, delcev

Specifikacija: o 100 g/vrečko

Funkcija:Dehumidification, vlage, preprečevanje

Velikost: o 44.5*16 cm/17.52*6,3 cm

Seznam Vsebine:

5pcs*absorpcijo Vlage vrečke

ALI

10pcs*absorpcijo Vlage vrečke

Previdnostni ukrepi:

1. Prosim, ne trgati odprite zunanjo vrečko, ko ni v uporabi, da bi se izognili izdelek vlage.

2. Prosimo, da vrečko telo z uporabo trnkov za uporabo, lahko ne bo dal dol in ležijo ravno za uporabo, lahko ne drgnite ali stisnite vrečko telesa, tako, da ne pride do poškodb paket.

3. Izdelek vsebuje kalcijev klorid, tekočina je alkalne po absorbira vlago, izogniti se stiku z očmi in kožo, lahko ne bo jedel ali uporabiti za druge namene.

4. Če zdravilo po nesreči pride v stik z očmi, kožo, oblačila in pohištvo so med uporabo, prosimo izpirajte z obilo vode, takoj.Hranite stran od otrok, hrane in pijače.

5. Če boste našli majhno količino delcev, kristali ali prahu v vrečko po odprtju, to je normalen pojav, vas prosimo, da uporabite.Prosimo, hranite v zaprti embalaži v hladnem in suhem prostoru za shranjevanje.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nadzor vlage: Naše vlage absorberji, zadržite vlago trdno v zraku, vodenje vaš omaro suho in sveže.Imajo močno funkcionalnost, ki absorbira vlago, zaradi česar je varno in zanesljivo za vaš dom.

2.Optimalna Vlaga Odprave: Naše absorpcijo vlage vrečke funkcija edinstven design z večjim zraka kontaktne površine in zanesljiv material, čim večjo učinkovitost v absorbira vlago uporabo kalcijev klorid delcev.Poslovite od vlažnosti z našimi učinkovito sferične absorpcijo vlage vrečko.

3.Vsestranski Dehumidifier Torbe: Ti vlage absorberji so kot nalašč za različne priložnosti, kot so shramba, garderoba, garderoba, kuhinja, kopalnica, in še več.Jih je mogoče učinkovito rešiti vlažnost težave in ohranite delovanje vašega elemente, suho in sveže.

4.Prihranek prostora Oblikovanje: poslovite od zatohel vonj in vlažnosti z našo vlage absorberji.Naš prilagodljiv manjših trnkov vam enostavno prilagodite svoj položaj in prihranite prostor.Plus, njihovo enostavno ne sodijo off design, zaradi česar so kot nalašč za vlažnih področjih, kot so omarah, kopalnice, & kuhinje.

5.Poslovite od Zatohel Vonj: Naše vonja-odprava omaro dehumidifiers ne samo, da absorbirajo odvečno vlago, vendar je tudi, da vaša oblačila iz pridobivanje vlažen in zatohel.Zagotavljajo praktičnost in vlažnost-brezplačno udobje za vašo garderobo.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki