Motnega, Pedikura Datoteko Odstranite Odmrlo Kožo Stopala Drgnjenje Kamen Grind Piling Za Stopala Pedikura Stopala Edini Strganje Pete Calluses Pohoten

€0.45 €0.80

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Izdelek - Motnega, stopala lepoto in gladek artefakt
  • Material - ABS+Pesek
  • Uporaba - Popravila odmrle kože in calluses
  • Velikost - diameter 7* height 11CM

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Motnega, Pedikura Datoteko Odstranite Odmrlo Kožo Stopala Drgnjenje Kamen Grind Piling Za Stopala Pedikura Stopala Edini Strganje Pete Calluses Pohoten

Značilnosti:

1. Gladko kožo v samo nekaj minutah: nežno in učinkovito pedikura orodja, hitro odstranite odmrlo kožo, calluses, da noge in pete mehka in gladka.Močan in vzdržljiv, da vam zagotavljajo udobno in dolgo trajajoče izkušnje.Dobre izdelave zagotavlja, da ima gladke robove in dobro teksturo, zaradi česar je veliko darilo za družino in prijatelje.

2. Bolje kot iz nerjavečega jekla datoteke: Naša stopala datoteke imajo enotno in gosto površino, ki je lažji, varnejši in prijazen do kože, za gladke in mehke noge.Za suho in mokro uporabo, ni potrebno razstaviti, se lahko uporablja za mokro in suho, čisto po brušenje, ohraniti čisto, kot nov.

3. Bolje kot električni mlinčki: humanized design, močno uporabnost, majhna in lahka, enostavna za prenašanje in se fit, gladko površino peska, palm krivulja design, bolj ergonomska oblika.Uporabo našega stopala datoteko, brez umazanije, brez potrebe za baterije, Št potrebno je polnjenje in bolj trajen kot plovca.

4. Bolje kot coverless pesek nohtov datoteke: Naša stopala čiščenje ročaji so mat, ne zdrsne, lažje držati, in ne bo prekinil.Uporabite po stopala namakajte za najboljše rezultate.

5. Področje uporabe: izdelki za nego Stopal so varen in neboleč, da učinkovito odstrani kurja očesa, odmrle kože, trmast calluses in debele nohte, in odstranite odmrle ali hrapavo kožo.Listi vašega dojenčka noge mehke in gladke, ki vam omogoča, da uživajo nego stopal.Primeren za profesionalno in domačo pedicures.

Opis:

Izdelan z visoko kakovostnih pesek material, našim peskom stopala datoteke, ki so nežnejši od tradicionalnih stopala datoteke in odstranite calluses in odmrle kože.Ročaj je narejen iz ABS materiala, trajno, higienski in enostaven za čiščenje.Naše pesek datoteke so prave velikosti za vaš paket.To je lahka in prenosna.Zato je zelo primeren za potovanja.

Specifikacije:

Ime izdelka: Motnega, stopala lepoto in gladek artefakt

Material: ABS+pesek

Velikost: premer 7* višina 11 CM

Namen: Popravilo odmrle kože in calluses

Paket Je Vključeno:

1pc* Stopala Mlinček

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki