Prenosni Pralni Stroj, Mini Pralni Stroj Prenosni Osebni Oblačila Pranje Ultrazvočno Turbine Podložka Za Nogavice, Spodnje Perilo

€26.13 €37.32

(0 Mnenja Strank)
  • Specifikacija/Kos - 1,5 kg
  • Postavka Obliki - tablični računalnik
  • Število Kosov - 1pc
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Ta mini zložljive pranje oddaja vibracije valovi, učinkovito odstranjevanje umazanije s ponovno uporabo materialov, kot so T-majice.Enostaven za shranjevanje, ko ni v uporabi, to je kot nalašč za majhne prostore.

Specifikacija:

Vključno z adapterjem: prenosni pralni stroj vključuje adapter, ki se lahko priključi na 110-240V.Ko potujete, vam ni treba dodatno adapter za vaš prenosni pralni stroj.Z univerzalno pretvorbo vtičnico, lahko potujejo po vsem svetu.

Prihranek prostora: Zložljivi design lahko shrani prostor v shrambi.

Prihranite čas: traja le približno 15 minut, da se pranje predmetov.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: Nadzor prenosni pralni stroj le z dotikom gumba.

Nizka raven Hrupa: Nizka raven hrupa ne bo motijo vaše delo in spanje.

Velikost: (pribl.) 28*28*12.5 cm/11.02*11.02*4.92 cm

Seznam Vsebine:

Pralnica perila*1

odcedimo košarice*1

cev*1

priročnik*1

adapter*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Priročnost Čiščenja: Čiščenje oblačil brez truda s to mini pralni stroj, ki prihrani vodo in elektriko, ki jih oddajajo močne vibracije valovi.Enostavno vzdrževanje in upravljanje, ki zagotavlja učinkovito čiščenje v nobenem trenutku.

2.Zasnovan tako, da Prihranite Prostor: Prenosni in prihranek prostora.Ta mini pralni stroj ima kad design, ki omogoča pranje majhne obremenitve oblačila kjerkoli, kadarkoli.To je enostaven za shranjevanje, ko ni v uporabi, ne zavzema veliko prostora v vašem domu.Lahko enostavno ga postavite pod stol ali posteljo.

3.Enostavna Uporaba: Mini Pralni stroj je zasnovan za enostavno uporabo z enostavno gumb nadzor.Samo dotaknite gumba za dve sekundi, da začnete pranje otroških oblačil.Ta pralno-sušilni stroj učinkovito odstranjuje umazanijo in madeže, zaradi česar pralnica dan prepir!

4.Ni Enostavno, da bi Prekinil: naj bodo vaša oblačila brezmadežne s to mini pralni stroj, ki učinkovito odstranjuje umazanijo in nesnago.Narejene za večkratno uporabo ABS in TPR materiala.S sposobnost, da imajo do 4,4 kg oblačil težo,, je kot nalašč, da vam prijetno pralnica izkušnje.

5.Široka Uporaba: Ali ste na poslovno potovanje, kampiranje, ali živi v majhnem stanovanju, ta mini pralni stroj je kot nalašč za pranje lahkih oblačil, kot so majice, spodnje perilo, nogavice, in brisače.Je enostaven za uporabo in prihrani čas in energijo.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki