Pribor za enkratno uporabo Zložljive 6Qt 8Qt Vrh Ročaj Anti Statične Odporne na Obrabo Prah Pokrov Zaščitni Tlak Kuhalniki Zaviti Doma

€10.39 €14.23

(0 Mnenja Strank)
  • Material - Poliester / Bombaž
  • Blagovna Znamka - HOUSEEN
  • Slog - Kepra
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opis:

【TRAJNEGA MATERIALA】prah pokrov je izdelan iz pralne prešite mešanica bombaža tkanine, ki je mehka, trpežna in močne, odporne na obrabo, stroj za večkratno uporabo in se lahko uporablja za dolgo časa.

【Zaščitni POKROV】prah kritje ovije okoli vašega tlak kuhalniki, zaščita pred prahom, umazanijo, madeže, madeže, voda, hišne las in drugi vplivi, ki podaljšuje življenjsko dobo vašega tlak štedilnikov.

【S POCKET】tlak kuhalniki prah pokrov ima tudi sprednji žep, ki je zelo praktičen in super za shranjevanje receptov, lopatice, hrana, klešče, silikona, rokavice in drugi majhen kuhinjski pribor.

【ZDRUŽLJIVI MODELI】prah pokrova je na voljo v dveh velikostih za vas, da se vrti in je združljiv z 6QT ali 8QT tlak štedilnikov.Vrh ročaj design, enostaven za namestitev in enostavno potegnite navzgor.

【HRANITI, UREJENO】Prah pokriva vztrajati vaš kuhinjski aparati, čisto in vse je urejeno.Je mogoče enostavno zložiti in shranjeni, ko ni v uporabi, brez opravljanja več prostora.

Specifikacija:

Postavka vrsta: Prah Kritje za Električni Kuhalniki Tlak

Material: Bombaž Mešanica

Barva: Rdeča, Črna

Velikost Vrsta: 6QT, 8QT

Velikost(Dxšxv):

6QT: o 34x31x32cm/13x12x13inch

8QT : o 38x34x36cm/15x13x14inch

Vsebina Paketa:

1x Prahu Kritje

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki