Čiščenje Krpo Za Očala 100 kozarcev Mikrovlaken za Čiščenje Krpo in Gladko brez Očal Čiščenje Krpo Za Leče Zasloni Kamere

€1.39 €3.16

(0 Mnenja Strank)
  • Material - mikrovlaken
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opis:

1. Obrišite digitalni TV-zaslonih, očala, leče, računalniki, elektronika, nakit, in tako naprej.

2. Visoka moč čiščenja, visoke absorpcije vode, olje in absorpcije.

3. Ne poškoduje površine objekta po brisanje.

4. Mogoče oprati večkrat.

Specifikacija:

Ime: Krpe Za Čiščenje Očal

Izdelek material: microfiber

Izdelek barva: barva črna

Velikost izdelka: 13*13 cm/5.12*5.12 palčni

Oči krpe*100

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1. [ Clean Učinkovito ] Absorbira in odstranjuje prah, olje, prstnimi odtisi in umazanijo, Eyeglass Čiščenje Krpo, ki je mehka in okolju prijazni in ne pušča prask, trakovi, oznake, ali gladko.

2. [ Objektiv Zaščiti ] Mikrovlaken za Čiščenje Krpo Za Očala pomaga za čiščenje očal pravilno, posebej izdelani nazobčan fusion robovi preprečujejo obrabo in podaljšali objektiv življenje.

3. [ Najrazličnejše Aplikacije ] Lahko uporabijo za čiščenje leč, zasloni, očala, tablete, sončna očala, mobilni telefoni, ure, in še več, Očala Čiščenje Krpo, ki je majhen in prenosljiv, primeren za vse občutljive površine.

4. [ Visokokakovostnih Materialov ] Steklo Čiščenje Krpo, ki je roko in pralni-stroj, enostaven za čiščenje in se hitro sušenje, za enkratno uporabo in trajno, in so izdelani iz visoko kakovostnih mikrovlaken materiala.

5. [ Izjemne Izdelave ] Oči Kozarec Čiste Krpe so žico z odlično izdelave in niso enostavno trganje, pod pogojem, da z zadostnih količinah, da bi zadovoljili vaše različne potrebe, gladko in prijetno na dotik.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki