1set Ustvarjalne Večnamensko Dvojno Glavo Ščetke za Čiščenje klimatska Naprava Reže Tipkovnico Prah

€2.00 €3.64

(0 Mnenja Strank)
  • Material - PP
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Učinkovito Čiščenje: V Liwang čistilna ščetka je namenjena za učinkovito čiščenje ozke vrzeli, kot so ploščice, kopalnica in kuhinja blato sklepov.Njegove trde ščetine lahko enostavno odstranite umazanijo in madeže za temeljito čiščenje.

Vsestranska Uporaba: večnamenska čistilna krtača je primerna za različne čiščenje naloge.Uporabite za čiščenje žaluzij, dosežejo težko vogalih, ali celo kot avto orodje za čiščenje.Uporablja se lahko tako za suho in mokro čiščenje metode.

Visoko Kakovostnega Materiala: čopič glava je pokrita z ultra-finih vlaken krpo, ki zagotavljajo učinkovito čiščenje brez prask površin.Trajno PP ročaj zagotavlja udoben oprijem in dolgotrajno delovanje.

Priročna Velikost: S dimenzije 14.5 cm /5.7 v ta čistilna ščetka je lahek in enostaven za uporabo.Gre v treh živahnimi barvami (oranžna, modra in siva) dodati dotik slog za vaš čiščenje rutinsko.

Vrednost Paketa: Vsak niz vključuje tri čistilne ščetke, ki zagotavljajo zadostno oskrbo za čiščenje potrebe.Čopiči so posamično pakirani v OPP vrečke za zagotavljanje čistoče in higiene.

Ime Izdelka: Reže Ščetka Za Čiščenje

Specifikacija: Reže za čiščenje ščetke (+6 krtačo glave)

Material: PP+čiščenje krpo

Barva: Bela+Siva

Package: Reže ščetka za čiščenje * 1set

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, so tako številne koristne in poceni izdelek v naši trgovini.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Vsi pregledi

Sorodni izdelki